Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Αριθμό επεισοδίων αποκαλύπτει το “Star Wars: Skeleton Crew”

    Το “Star Wars: Skeleton Crew” θα προσπαθήσει να μας ταξιδέψει στον πολύ, πολύ μακρινό γαλαξία με οχτώ επεισόδια.

    Το μέγεθος της σειράς έγινε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας του Σωματείου των Σεναριογράφων, WGA, όπου αναφέρεται , ο τίτλος, η χρονιά που θα κυκλοφορήσει (2023) και το είδος της (περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας). Ο αριθμός δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει, καθώς τόσα επεισόδια είχαν όλες οι σεζόν του “The Mandalorian” και θα έχουν τα “Ahsoka” και “The Acolyte”.

    Η σειρά έρχεται από τους Jon Watts και Christopher Ford, οι οποίοι θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Kathleen Kennedy, Jon Favreau και Dave Filoni. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Jude Law, ο οποίος ξέρουμε ότι θα ενσαρκώσει ένα Jedi, και πλάι του θα βρεθούν οι Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter, Robert Timothy Smith, Ryan Kiera Armstrong, Tunde Adebimpe, Kerry Condon και Jaleel White.

    Η σειρά θα είναι μια “περιπέτεια ενηλικίωσης”, θα λαμβάνει χώρα μετά το “Return of the Jedi”, δηλαδή κάπου ανάμεσα στα “The Mandalorian” και “Ahsoka” και “θα ακολουθεί μια ομάδα 10χρονων παιδιών από έναν μικρό πλανήτη που χάνονται στον γαλαξία κατά λάθος”. Τα σκηνοθετικά ηνία έχουν αναλάβει διάφοροι γνωστοί σκηνοθέτες, μεταξύ άλλων οι Watts, David Lowery, Jake Schreier, Bryce Dallas Howard, Lee Isaac Chung, Daniel Kwan και Daniel Scheinert.

    Αριθμό επεισοδίων αποκαλύπτει το "Star Wars: Skeleton Crew"

    Δείτε τα πάντα από Star Wars στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Όπως και οι προαναφερόμενες σειρές, έτσι και το “Star Wars: Skeleton Crew” θα είναι διαθέσιμο για προβολή στο Disney+. Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι θα φτάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023, αλλά άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρα του. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ