Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Army of the Dead | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

    Το “Army of the Dead” από τον σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ (“300”, “Zack Snyder’s Justice League”) διαδραματίζεται χρονικά μετά από μια επίθεση ζόμπι σε ένα κατεστραμμένο Λας Βέγκας που έχει αποκλειστεί από τον υπόλοιπο κόσμο.

    Ο Σκοτ Γουόρντ (Ντέιβ Μπαουτίστα), ένας πρώην ήρωας του πολέμου των ζόμπι ο οποίος πλέον ψήνει μπέργκερ στα προάστια της πόλης που αποκαλεί σπίτι του, προσεγγίζεται από τον ιδιοκτήτη καζίνο Μπλάι Τανάκα (Χιρογιούκι Σανάντα) και δέχεται μια μοναδική πρόταση: να πάει στην απαγορευμένη ζώνη με ζόμπι και να φέρει πίσω 200 εκατομμύρια δολάρια τα οποία βρίσκονται μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο κάτω από το Λας Βέγκας Στριπ, καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται μέσα σε 32 ώρες να ρίξει πυρηνικά στην πόλη. Χωρίς να έχει πολλά να χάσει, ο Γουόρντ αναλαμβάνει την αποστολή και συγκροτεί μια ετερόκλητη ομάδα ειδικών για τη ληστεία.

    Με ελάχιστο χρόνο, ένα μοναδικά απροσπέλαστο χρηματοκιβώτιο και μια ορδή από γρηγορότερα και εξυπνότερα πρωτεύοντα ζόμπι, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι θα συμβεί σε αυτήν τη μοναδική ληστεία: όσοι επιζήσουν, θα τα πάρουν όλα.

    Πρωταγωνιστούν οι Ντέιβ Μπαουτίστα, Έλα Παρνέλ, Ομάρι Χάρντγουικ, Άνα ντε λα Ρεγκέρα, Θίο Ρόσι, Ματίας Σβαϊγκχέφερ, Νόρα Αρνεζεντέρ, Χιρογιούκι Σανάντα, Τιγκ Νοτάρο, Ραούλ Καστίγιο, Χούμα Κουρέσι, Σαμάνθα Γουίν, Μάικλ Κάσιντι, Ρίτσαρντ Σιτρόν και Γκάρετ Ντίλαχαντ.

    Έρχεται στις 21 Μαΐου, στο Netflix.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ