Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, κ. Θάνος Παπαϊωάννου.

Ο κ. Παπαϊωάννου, σε σημερινή ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι: «Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022».

ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων

Υπενθυμίζουμε οτι ομάδα υποψηφίων έχει ζητήσει ακύρωση του διαγωνισμού ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και με τα ασφαλιστικά μέτρα οι υποψήφιοι ζητούσαν να διαταχθεί η αναστολή εκτέλεσης των πινάκων βαθμολόγησης και η αναστολή συνέχισης της διαδικασία του διαγωνισμού 2Γ/2022 στο δεύτερο στάδιο της (Στάδιο Β) που αφορά την έκδοση προκήρυξης για την πλήρωση θέσεων από τους επιτυχόντες του πρώτου σταδίου του διαγωνισμού.

Μεταξύ άλλων, οι διαμαρτυρόμενοι κατήγγειλαν διαφορές στα χρονικά όρια τα οποία τηρήθηκαν από εξεταστικό τμήμα σε εξεταστικό τμήμα, αλλά και το ότι επίσης η σχετική διευκρίνιση και η διόρθωση θέματος στην ενότητα των δεξιοτήτων δε δόθηκε στο σύνολο των υποψηφίων, αφού πολλοί είχαν αποχωρήσει από τα κέντρα πριν αυτή φτάσει.