Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    ΑΣΕΠ 9Κ/2022: Τέλος χρόνου για 173 μόνιμες θέσεις

    Λήγουν αύριο οι αιτήσεις συμμετοχής στην 9Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, η οποία προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 173 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ). Στην προκήρυξη ζητείται προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να συμμετάσχουν και απόφοιτοι λυκείου.

    Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής: Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εκατόν τέσσερις (104) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Μηχανικών, ΠΕ Πληροφορικής. Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), δεκαοκτώ (18) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, ΤΕ Μηχανικών, ΤΕ Πληροφορικής. Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), πενήντα μία (51) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων. Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «αίτηση – υπεύθυνη δήλωση» (ηλεκτρονική).

    Ανάμεσα στα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι εκτός από το πτυχίο/δίπλωμα είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα : (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

    Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ της προκήρυξης).

    Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ αυτής.

    Ολη η προκήρυξη εδω

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ