Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    ΑΣΕΠ 9Κ/2022: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 173 μόνιμες θέσεις e-ΕΦΚΑ

    Ξεκίνoύν σήμερα οι αιτήσεις συμμετοχής στην 9Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, η οποία προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 173 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), που εποπτεύεται από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Στην προκήρυξη ζητείται προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να συμμετάσχουν και απόφοιτοι λυκείου.

    Ειδικότητες

    Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής: Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εκατόν τέσσερις (104) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Μηχανικών, ΠΕ Πληροφορικής. Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), δεκαοκτώ (18) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, ΤΕ Μηχανικών, ΤΕ Πληροφορικής. Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), πενήντα μία (51) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων. Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «αίτηση – υπεύθυνη δήλωση» (ηλεκτρονική).

    Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις 25 Ιανουαρίου 2023. Ανάμεσα στα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι εκτός από το πτυχίο/δίπλωμα είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα : (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

    Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ της προκήρυξης).

    Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ αυτής.

    Ολη η προκήρυξη εδω

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ