Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ασφάλιση ΟΓΑ: Οδηγός για το Α21 και τα οικογενειακά επιδόματα 2015

    ΟΓΑ

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#3f3f3f” arrow=”yes” align=”left”]Αναλυτικός οδηγός για το Α21 και τα οικογενειακά επιδόματα 2015[/quote]

    Τις επόμενες ημέρες και με την έναρξη της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων θα ξεκινήσει η υποβολή της αίτησης Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ για το 2015. Πριν απο την υποβολή της αίτησης όμως θα καταβληθεί και μια δόση ως προκαταβολή χωρίς την αίτηση Α21. Ας δούμε όμως φέτος τον αναλυτικό οδηγό για την υποβολή της αίτησης μέσω του Taxisnet και το ποιοι δικαιούνται για φέτος τα επιδόματα.

    [ad id=”6783″]

    Η αίτηση – υπεύθυνη δήλωση (έντυπο Α21) συμπληρώνεται και υποβάλλεται ηλεκτρονικά από τον δικαιούχο μέσω του περιβάλλοντος taxisnet (www.asis.ar), αφού έχει υποβληθεί οριστικά η δήλωση φορολογίας εισοδήματος (Ε1).

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΓΑ

    α) Το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων χορηγείται σε όλες τις οικογένειες, που έχουν από ένα εξαρτώμενο τέκνο και άνω, με βάση την κλίμακα ισοδυναμίας, το ισοδύναμο εισόδημα και την εισοδηματική κατηγορία.

    β) Το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών καταβάλλεται στις οικογένειες με τρία και άνω εξαρτώμενα τέκνα.

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ