Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ασύλληπτη δράση στο νέο «καταιγιστικό» trailer του Pacific Rim Uprising!

    Ασύλληπτη δράση στο νέο «καταιγιστικό» trailer του Pacific Rim Uprising!

    Ασύλληπτη δράση στο νέο «καταιγιστικό» trailer του Pacific Rim Uprising!

    Γιγαντιαία ρομπότ εναντίων τεράτων… μέρος δεύτερο! To sequel στο εξαιρετικά επιτυχημένο Pacific Rim έρχεται στις 22 Μαρτίου και όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να προετοιμάζεστε για μοναδικά επικά σκηνικά και σκηνές δράσης που θα εκτινάξουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

    Τα γεγονότα του Uprising λαμβάνουν χώρα 10 χρόνια μετά την τελευταία μάχη του πρώτου μέρους, με το πρόγραμμα Jaeger να αποτελεί πλέον την κύρια γραμμή άμυνας ενάντια στα ερπετόμορφα τέρατα Kaiju, τα οποία για μία ακόμη φορά απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας (μόνο που αυτή τη φορά από ότι φαίνεται έχουν και… “συμμάχους” στην γήινη πλευρά).

    Ο γενναίος και φιλόδοξος Jake Pentecost (John Boyega), γιος του εκλιπόντος Stacker Pentecost (Idris Elba), αποφασίζει να ενταχθεί στο πρόγραμμα Jaeger για να προετοιμαστεί για το επόμενο κύμα επίθεσης των Kaiju, δημιουργώντας μία νέα ομάδα (θαρραλέων αλλά άπειρων) πιλότων, οι οποίοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η νέα ομάδα των Jaegers στο Uprising, καλείται να προετοιμαστεί για την μεγαλύτερη μάχη που είδε ποτέ ο πλανήτης μας, ενώ εσείς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά special effects και μπόλικες σεναριακές ανατροπές που είναι σίγουρο ότι θα σας καταπλήξουν. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα,

    Δείτε το trailer

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ