Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Αθηναΐς Νέγκα: «Γίνομαι 50 – Μπορείτε να το πείτε σε όποιον θέλετε» – Το σχόλιο για την ηλικία της

    Η Αθηναΐς Νέγκα γιορτάζει τα γενέθλιά της και συγκεκριμένα κλείνει τα 50 της χρόνια.

    Μέσα από μια ανάρτηση που έκανε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γνωστοποίησε ότι έχει γενέθλια, αποκαλύπτοντας μόνη της και την ηλικία της.

    Στο βίντεο που δημοσίευσε η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε: «Καλημέρα σας! Έχω γενέθλια σήμερα, γίνομαι 50. Μπορείτε να το πείτε σε όποιον θέλετε, δεν είναι μυστικό. Ήθελα μάλιστα, να κάνω ένα μεγάλο πάρτι, το οποίο δεν μπόρεσα να διοργανώσω λόγω υποχρεώσεων.

    Οπότε, μπορώ στα 60 να επανέλθω σε αυτή την ιδέα του πάρτι και μπορούμε τότε να το κάνουμε στο Καλλιμάρμαρο. Κι αν φτάσω τα 100 μπορούμε να ζητήσουμε να τα κάνουμε στην Ακρόπολη τα γενέθλιά μου. Γιατί, αν είσαι 100 δεν νομίζω να σου αρνηθεί κανείς να ανοίξεις την Ακρόπολη για να κάνεις τα γενέθλιά σου. Θα μπορώ να πάρω αυτή την άδεια».

    Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της

    «Επιτέλους 50! Ανυπομονώ για τα 60! Ονειρεύομαι πως σε αυτή την ωραία ηλικία κανείς δεν θα τα βάζει μαζί μου γιατί υπολογίζω μέχρι τότε να έχω: α) αποτρελαθεί και β) να μην έχει κανείς πλέον υπομονή μαζί μου! Μέχρι τότε θα κάνω τη σοβαρή και ενίοτε την κοκέτα!», έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ