Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Αθηναΐς Νέγκα: «Σβήναμε τις εστίες με μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό» – Η συγκλονιστική ανάρτηση για τις φωτιές

    Εφιαλτικές στιγμές βίωσαν τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι των περιοχών που τυλίχθηκαν στις φωτιές στην Αττική. Ανάμεσά τους και η Αθηναΐς Νέγκα, της οποίας το σπίτι στη Νέα Πεντέλη κινδύνεψε να καεί.

    Η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα (13/8), ανήρτησε στο Instagram προφίλ της μερικές φωτογραφίες από την καμένη περιοχή και έγραψε στη λεζάντα: «Ο σπιτονοικοκύρης με αυτοθυσία έσωσε το σπίτι μου. Κάποια άλλα δίπλα κάηκαν. Το απόγευμα που επιστρέψαμε να βοηθήσουμε, σβήναμε τις εστίες που ακόμα έκαιγαν με μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό γιατί νερό τρεχούμενα δεν υπήρχε. Κομμένο το ρεύμα, ούτε λόγος για τηλέφωνο.

    Τουλάχιστον τα παιδιά μου θα έχουν αναμνήσεις από τη Νέα Πεντέλη όπως κάποτε ήταν και θα πρέπει να τις κρατάμε ζωντανές, να λέμε ευτυχώς δεν καήκαμε εμείς, τα ζώα μας το σπίτι. Σίγουρα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα, ελπίζω η αποκατάσταση να είναι γρήγορη, δεν έγιναν όλα όπως έπρεπε και πάντα θα πρέπει να μας μένει γνώση και εμπειρία.

    Τέτοιες φωτιές δεν προλαμβάνονται με αντιπυρικά μέτρα, με το να κουτσουρεύουμε δέντρα, είδαμε πρωτοφανή φαινόμενα, να καίγονται σπίτια και τα πεύκα στον κήπο να μένουν ανέπαφα. Αποθήκες με ξυλεία ναι καίγονται ανεξέλεγκτα σε κατοικημένες περιοχές, οφείλουμε να γίνουμε διορατικότεροι, πιο αποτελεσματικοί επί της ουσίας».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ