Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτοκράτορας της Ρώμης γίνεται ο Anthony Hopkins στην νέα σειρά του Peacock

    Αυτοκράτορας της Ρώμης γίνεται ο Anthony Hopkins στην νέα σειρά του Peacock

    Στην επερχόμενη σειρά του Peacock, “Those About to Die”, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο Anthony Hopkins.

    Η ιστορία “είναι ένα επικό δράμα που λαμβάνει χώρα σε έναν περίπλοκο και διεφθαρμένο κόσμο από διαγωνισμούς μονομαχιών, οδηγημένοι από το θέαμα. Η σειρά εισάγει ένα σύνολο ποικίλων χαρακτήρων από όλα τα μέρη της Ρωμαϊκής κοινωνίας, που συγκρούονται στην διασταύρωση των αθλημάτων, πολιτικής και δυναστείας του αρχαίου κόσμου”, αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

    Ο χαρακτήρας του Hopkins περιγράφεται ως “ο Αυτοκράτορας της Ρώμης και αρχηγός της γενεαλογίας των Φλαβιανών. Έχει δοκιμαστεί από την μάχη και είναι ένας αγροτικός νεόπλουτος που πήρε τον θρόνο μετά την νίκη του στον δεκαετές εμφύλιο πόλεμο. Γερνάει και είναι μισητός από τους Πατρίκιους που συναγωνίζονται για μια θέση την Αυτοκρατορία και ψάχνουν να παραγκωνίσουν τους κληρονόμους του στον θρόνο με την πρώτη ευκαιρία”.

    Ο Hopkins έγινε γνωστός μέσα από την ταινία “The Lion in Winter” (1968), ενώ τον έχουμε δει στα “A Bridge Too Far” (1977), “The Elephant Man” (1980), “84 Charing Cross Road” (1987), “Howards End” (1992), “Bram Stoker’s Dracula” (1992), “Shadowlands” (1993), “Legends of the Fall” (1994), “Meet Joe Black” (1998) και “The Mask of Zorro” (1998). Για την ταινία “The Silence of the Lambs” (1991) κέρδισε Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Στον χαρακτήρα του Hannibal Lecter έπαιξε και στις ταινίες “Hannibal” (2001) και “Red Dragon” (2002), ενώ ήταν υποψήφιος για Όσκαρ άλλες τέσσερις φορές για τις “The Remains of the Day” (1993), “Nixon” (1995), “Amistad” (1997) και “The Two Popes” (2019). Το δεύτερο Όσκαρ του το κέρδισε για την ταινία “The Father” (2020) κάτι που τον έκανε τον γηραιότερο νικητή του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου μέχρι σήμερα. Τέλος, να πούμε ότι έχει ενσωματωθεί στο MCU ως Odin για τα “Thor” (2011), “Thor: The Dark World” (2013) και “Thor: Ragnarok” (2017). Πέρυσι τον είδαμε στα “The Son” (2022) και “Armageddon Time” (2022) και αναμένουμε τα “Rebel Moon” (22 Δεκεμβρίου 2023), όπου θα δανείζει την φωνή του σε ένα ρομπότ ονόματι Jimmy, και το “One Life”. Αυτός δεν θα είναι ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του ηθοποιού, μιας και στο παρελθόν τον έχουμε δει στα “War and Peace” (1972-73), “Great Expectations” (1989) και “Westworld” (2016-18).

    Γυρίσματα θα γίνουν στην Ιταλία, με την βοήθεια της εταιρείας παραγωγής, Wild Side Productions (The Young Pope, My Brilliant Friend). Σκηνοθέτης θα είναι ο Roland Emmerich και σεναριογράφος ο Robert Rodat. Και οι δύο θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με τους Gianni Nunnari, Harald Kloser, Herbert G. Kloiber, Martin Moszkowicz, Oliver Berben, Jonas Bauer, Stuart Ford και Lourdes Diaz. Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ