Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Άβα Γαλανοπούλου: «Η μαμά μου όταν έπαιζαν οι “Δύο Ξένοι” έκλεινε την τηλεόραση – Με αποδέχτηκε στο “50-50″»

  Καλεσμένη στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», βρέθηκε η Άβα Γαλανοπούλου και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, για τις σχέσεις της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά για την μη αποδοχή της μητέρας της ότι ήταν ηθοποιός.

  Η ηθοποιός που απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει εφόσον υπάρξει κάτι που θα την καλύπτει και θα την ενδιαφέρει.

  Παράλληλα, αποκάλυψε το γεγονός ότι η μητέρα της, για πολλά χρόνια, δεν είχε αποδεχτεί ότι ήταν ηθοποιός. Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως την εποχή που παίζονταν οι «Δύο Ξένοι» έκλεινε την τηλεόραση στον μπαμπά της για να μην τη βλέπει.

  Αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τον Σάκη Μπουλά, ενώ μίλησε και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

  Αναφερόμενη στο γεγονός γιατί δεν υπάρχει αυτή την περίοδο στην τηλεόραση, είπε: «Με φαντάζεσαι σε κάτι από όλα αυτά που παίζονται; Είμαι ανοιχτή στο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Όταν έρθει η στιγμή θα έχω πρόταση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω δουλέψει αρκετά».

  «Το ταξίδι μου ξεκίνησε στο πανεπιστήμιο όταν γνώρισα δύο πολύ ιδιαίτερα παιδιά, τον Ρήγα και τον Πετρόπουλο. Ο Αλέξανδρος Ρήγας βαφτίστηκε “Γιώργος” και μόνος του το άλλαξε σε “Αλέξανδρο”. Μια ωραία πρωΐα έρχεται και μας λέει “τέλος το Γιώργος, από σήμερα Αλέξανδρος”. Το “Αλέξανδρος” εμένα δεν μου ερχόταν εύκολα», είπε αναφερόμενη στη γνωριμία με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

  Για τις σχέσεις της με την οικογένεια της και πώς το πήραν όταν τους ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, η Άβα Γαλανοπούλου, είπε: «Δεν το είπα ακριβώς στους γονείς μου (σσ ότι θα γίνει ηθοποιός), “έπεσε καρφωτή”. Όταν το έμαθαν οι γονείς μου έγινε χαμός, η μαμά μου δεν ήθελε ούτε να το ακούσει. Τα αδέρφια της μαμάς μου και του μπαμπά μου όμως με στήριξαν, μπήκαν στη μέση. Όταν με έδειχνε η τηλεόραση στους “Δύο Ξένους” και η μητέρα μου έκλεινε την τηλεόραση στον μπαμπά. Στο Τι Ψυχή θα παραδώσεις μωρή η μαμά μου εκεί έπαθε ένα σοκ. Κι εκεί που “έσπασε” πια είναι όταν με είδε στην σειρά του MEGA “50-50”. Το αστείο είναι ότι πριν να “φύγει” από τη ζωή η μαμά μου με ρωτούσε “δεν θα δουλέψεις κάπου;”»

  «Έκανα πολύ παρέα με τον Σάκη Μπουλά και με την σειρά είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να τα λέμε και μετά τη δουλειά. Στην σειρά (σ.σ: 50-50) είχαμε πολύ ωραία συνεργασία. Και με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είχα κάποιο πρόβλημα, ήταν πολύ τυπικός».

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews