Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου | Τελικό τρέιλερ | Netflix

    Το Netflix ανακοίνωσε με μεγάλη προσδοκία την επίσημη live-action μεταφορά της αγαπημένης κινούμενης ταινίας “Avatar: The Last Airbender”. Με τον Gordon Cormier να υποδύεται τον ήρωα Άανγκ, η σειρά υπόσχεται να φέρει ενώπιον του κοινού μια νέα εκδοχή του μαγικού κόσμου του Avatar.

    Η ιστορία εστιάζεται στον νεαρό Άανγκ, ένα Νομά του Αέρα που ανακαλύπτει πως είναι ο Εκλεκτός, ο μοναδικός ικανός να ελέγξει όλα τα στοιχεία – το νερό, τη γη, τη φωτιά και τον αέρα. Η αποστολή του είναι να επαναφέρει την ισορροπία σε έναν κόσμο που απειλείται από τον τυραννικό Άρχοντα της Φωτιάς, Οζάι.

    Μαζί με τους νέους του φίλους, την Κατάρα και τον Σόκα, ο Άανγκ ξεκινά μια αποστολή γεμάτη δράση για να σώσει τον κόσμο. Ωστόσο, η πρόκληση δεν είναι εύκολη, καθώς αντιμέτωποι βρίσκονται με τον ανελέητο πρίγκιπα του θρόνου της Φωτιάς, τον Ζούκο, που είναι αποφασισμένος να τους αιχμαλωτίσει.

    Η σειρά υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη με δράση, μαγεία και επική καταπολέμηση του κακού. Με τον Άανγκ να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ενήλικης ζωής και την εξέλιξη των δυνάμεών του, οι θεατές αναμένεται να εμβουτυρωθούν σε έναν πανέμορφο κόσμο φαντασίας.

    Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Netflix στις 22 Φεβρουαρίου, με τους λάτρεις του “Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου” να αναμένουν με ανυπομονησία την ευκαιρία να επιστρέψουν σε αυτόν τον μαγικό κόσμο και να ανακαλύψουν νέες περιπέτειες με τον αγαπημένο τους ήρωα.

    Δείτε το τελικό trailer:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ