Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
More

    Αυστραλία: «Έφαγα τη γιαγιά μου» – Η αποκάλυψη στον αέρα που «πάγωσε» τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς

    Σε μία τρομακτική αποκάλυψη προέβη μία γυναίκα κατά τη διάρκεια μίας διάσημης ραδιοφωνικής εκπομπής στην Αυστραλία, καθώς αποκάλυψε ότι έφαγε τις στάχτες της γιαγιάς της.

    «Έφαγα τη γιαγιά μου», είπε η γυναίκα σοκάροντας τους παραγωγούς της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής «Fifi, Fev & Nick».

    «Νιώθω ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ. H γιαγιά θα ζει μέσα από εμένα για πάντα»

    Όπως ήταν φυσικό οι παραγωγοί έμειναν έκπληκτοι από την αποκάλυψη και ρώτησαν τη γυναίκα που συστήθηκε ως Σεγιέν από τη Ναρ Γουόρεν της Βικτώρια πώς έφαγε τη γιαγιά της.

    Έτσι η Σεγιέν εξήγησε πώς συνέβησαν όλα: «Η γιαγιά μου πέθανε πέρυσι τον Αύγουστο και αποτεφρώθηκε και προφανώς η οικογένειά μου και εγώ πενθούσαμε, οπότε πήγα στη μαμά ένα βράδυ και σκέφτηκα να της φτιάξω λίγο το κέφι… και της είπα ‘ας δοκιμάσουμε τη γιαγιά’».

    «Αφού το έκανα μια φορά, έβαλα τη μαμά να το κάνει γιατί δεν ήθελα να είμαι μόνη μου σε αυτό», πρόσθεσε.

    Η εξομολόγηση δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η γυναίκα παραδέχτηκε επίσης ότι έκανε φάρσα στον αδελφό της, ο οποίος βγήκε πρόσφατα από τη φυλακή για να φάει τις στάχτες της γιαγιάς τους, ενώ έμενε στο σπίτι της.

    Η φάρσα στον αδελφό της

    «Αυτό είναι το κομμάτι που δεν έχω πει σε κανέναν», συνέχισε. «Έχουμε να ζήσουμε μαζί από τότε που ήμασταν, περίπου, μικρά παιδιά. Έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν αστείο να του κάνω πλάκα … και έβαλα λίγη από τη στάχτη της γιαγιάς στη σάλτσα των ζυμαρικών», είπε ακόμα.

    Μάλιστα ένας εκ των παραγωγών ο Μπρένταν Φέβολα αστειεύτηκε δημιουργώντας ένα πιάτο με τίτλο: «Spaghetti alla nan» (σπαγγέτι αλά γιαγιά).

    «Αυτό είναι τόσο πολύ για μένα, σαν να το παίρνω πάνω μου», είπε από την πλευρά της μία άλλη παραγωγός, η Φίφι Μποξ. «Είναι πολύ φαγητό για να φάω», προσέθεσε.

    «Έχω έναν περίεργο εθισμό στις στάχτες»

    Η Σεγιέν συνέχισε να λέει ότι έχει «έναν περίεργο εθισμό» στις στάχτες και πιστεύει ότι η κατανάλωσή τους τη βοηθά να συνδεθεί με την εκλιπούσα γιαγιά της.

    «Νιώθω ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ», είπε ακόμα και προσέθεσε: «η γιαγιά θα ζει μέσα από εμένα για πάντα».

    «Έχετε σταματήσει να την τρώτε … αυτήν;», τη ρώτησε η Φίφι σε μια επόμενη ερώτηση.

    «Θα πω ναι για χάρη σου», απάντησε η Σεγιέν στους απογοητευμένους οικοδεσπότες, προσθέτοντας ότι τρώει τις στάχτες «για πλάκα».

    «Σου έχει μείνει καθόλου;», τη ρώτησε ακόμα η Φίφι, καθώς αποκάλυψε ότι είχε ακόμα «ένα ολόκληρο κουτί γεμάτο».

    Μετά το τηλεφώνημα σύμφωνα με το People, ο Μπρένταν Φέβολα μίλησε για τον εαυτό του και τους άλλους οικοδεσπότες καθώς είπε: «Είμαι λίγο σοκαρισμένος. Δεν σοκάρομαι πολύ συχνά».

    Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram της εκπομπής, και οι τρεις παραγωγοί διακρίνονται εμφανώς σοκαρισμένοι από την εξομολόγηση, καθώς έβγαζαν δυνατά λαχανιάσματα, χαχάνιζαν και κρατούσαν το κεφάλι τους στα χέρια τους στην ιστορία της Σεγιέν.

    «Αυτό ήταν τόσο ενοχλητικό και αηδιαστικό», ανέφερε ένας από τους πολλούς χρήστες που σχολίασαν την ανάρτηση.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ