Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Αυστραλία: Κούκλα του σεξ έχει γίνει ανάρπαστη για τον πιο απίθανο λόγο

    Απίστευτο και όμως αληθινό! Μία εταιρεία που πουλά κούκλες του σεξ στην Αυστραλία βλέπει ένα συγκεκριμένο μοντέλο της να έχει γίνει ανάρπαστο για τον πιο παράξενο, μη σεξουαλικό λόγο.

    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Στην Αυστραλία, ορισμένες λωρίδες αυτοκινητοδρόμων μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από οχήματα με περισσότερα από ένα άτομα μέσα, οπότε οι οδηγοί ανακάλυψαν την κούκλα Donna για να ξεγελούν τις κάμερες κυκλοφορίας.

    Τι κάνουν; Την τοποθετούν στη θέση του συνοδηγού σαν να είναι πραγματικό πρόσωπο και έτσι γλιτώνουν τα πρόστιμα της τροχαίας.

    Η εταιρεία που κατασκευάζει τη συγκεκριμένη κούκλα, που είναι ιδιαίτερα αληθοφανής, επιβεβαίωσε ότι τα αποθέματά της στη Μελβούρνη έχουν εξαντληθεί. Αυστραλία: Κούκλα του σεξ έχει γίνει ανάρπαστη για τον πιο απίθανο λόγο

    Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο

    «Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην 30χρονη ιστορία της εταιρείας», παραδέχτηκε στην εφημερίδα Herald Sun ο Adam Lea, διευθυντής μάρκετινγκ της Wild Secrets.

    Η κούκλα πωλείται για 5.500 δολάρια (2.700 λίρες) και η ζήτησή της αυξήθηκε όταν οι εργαζόμενοι άρχισαν να την χρησιμοποιούν ως ψεύτικη επιβάτιδα για να έχουν δικαίωμα στην ταχύτερη λωρίδα διέλευσης και να μην χάνουν χρόνο στην κίνηση.

    «Οι άνθρωποι αγοράζουν κούκλες για να μπορούν να χρησιμοποιούν την ταχύτερη λωρίδα διέλευσης εξαιτίας της τρομερής κίνησης», σημείωσε ο Lea.

    Παράλληλα, τόνισε ότι τους τελευταίους μήνες, οι πωλήσεις της Donna οδήγησαν σε πλήρες ξεπούλημα, ενώ μέχρι τότε οι κούκλες πωλούνταν «αρκετά σπάνια». Μάλιστα, ορισμένους μήνες πουλούσαν μόνο δύο κούκλες.

    Η αντίστοιχη τροχαία της Μελβούρνης πάντως διευκρινίζει ότι απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κούκλας του σεξ στις λωρίδες διέλευσης και δηλώνει ότι οι «επιβάτες» πρέπει να είναι άνθρωποι.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ