Πέμπτη, Μάι 6, 2021
More

  Αυτά τα ζώδια δεν θα κάνουν ποτέ σεξ με τους πρώην τους

  Είναι Παρασκευή βράδυ και είσαι έξω με φίλους. Είσαι ελεύθερη. Νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Και έπειτα, από το πουθενά, πετυχαίνεις τον πρώην σου. Τι κάνεις;

  Για μερικούς ανθρώπους οι σεξουαλικές επαφές με τον πρώην είναι κάτι το εντελώς ακίνδυνο. Για άλλους, το σεξ με έναν πρώην πιθανότατα να προκαλέσει ακόμη περισσότερο πόνο και λύπη απ’ τη στιγμή του χωρισμού. Αλλά αν το ένστικτό σου σού απαντήσει, “Πάμε γι’ άλλα”, τότε πιθανότατα είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια που δεν θα κάνουν ποτέ σεξ με τους πρώην τους.

  Κριός

  Ο Κριός είναι πάντα φιλικός με τους άλλους. Όμως, το εγώ του Κριού είναι πιο εύθραυστο από ό,τι μπορεί να συνειδητοποιήσεις, οπότε ακόμη κι όταν μια σχέση τελειώνει φιλικά, αυτά που γεννιούνται μετά από αυτό τον χωρισμό δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον γι’ αυτόν, ούτε καν για ένα άσκοπο πισωγύρισμα. Για τον Κριό, “αποτυχίες” σημαίνει αποτυχίες και οποιαδήποτε υπενθύμιση αυτής της αποτυχίας δεν είναι ευπρόσδεκτη.

  Λέων

  Ακριβώς όπως ο Κριός, ο Λέων υπερηφανεύεται για τη φήμη του και δεν πρόκειται να αφήσει να αναζωπυρωθεί μια σχέση με έναν πρώην. Ο Λέων είναι μνησίκακος. Μπορεί να ζει για το σκάνδαλο, αλλά δεν θα διακινδυνέψει ποτέ τη δημόσια εικόνα του για ένα πρώην.

  Σκορπιός

  Είναι πάντα πολύ αργά για να ζητήσεις συγγνώμη σε έναν Σκορπιό, γιατί δεν μπορεί ποτέ να ξεπεράσει την πικρία. Εκείνοι που “σημαδεύονται” κοινωνικά και ερωτικά από τον Σκορπιό δεν αλλάζουν. Ένα one night stand μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά για το συγκεκριμένο ζώδιο είναι ανεπίτρεπτο να ξαναμπλέξεις σε κάτι που έχει τελειώσει.

  Αιγόκερως

  Οι λογικοί Αιγόκεροι έχουν ακριβώς μηδενικό περιθώριο αστάθειας στη σχολαστικά οργανωμένη ζωή τους. Πάντα θέλουν να γνωρίζουν τι θα ακολουθήσει και η εμφάνιση ενός πρώην μπορεί να έχει εντελώς απροσδόκητες συνέπειες. Ο Αιγόκερως αναζητά έναν σύντροφο με τον οποίο μπορεί να χτίσει ένα μέλλον, όχι να ξαναεπισκεφτούν το παρελθόν, οπότε για αυτόν, το σεξ με έναν πρώην είναι απλά χάσιμο του πολύτιμου χρόνου του.

  Share

  Latest Updates

  Ειδήσεις

  Ζωδια

  Αυτά τα 5 ζώδια μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων

  Υπάρχουν άνθρωποι που δε χρειάζεται να καταβάλλουν καμία προσπάθεια για να τραβήξουν τα βλέμματα...

  Αυτά είναι τα πιο «βρώμικα» μυαλά του ζωδιακού

  Για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις, είμαστε όλοι σεξουαλικά όντα. Απλώς κάποιων το μυαλό πάει...

  Αυτοί είναι οι πιο ντροπαλοί του ζωδιακού

  Ο χρόνος με τον εαυτό μας είναι κάτι με το οποίο έχουμε εξοικειωθεί τρομερά...

  Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για να γίνουν εκατομμυριούχοι

  Ενας τρόπος για να μάθουμε πράγματα για τη ζωή μας ή αυτών που αγαπάμε...

  Gossip

  Όλες οι ειδήσεις από την Ελληνική και διεθνή showbiz. Φωτογραφίες, βίντεο, επικαιρότητα, ψυχαγωγία.