Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η νέα ελληνική ταινία που μπήκε στο Netflix

    Διαθέσιμη σε 27 χώρες μέσω του Netflix είναι πλέον η ελληνική ταινία της Μαρίας Ντούζα «Το δέντρο και η κούνια». Πότε θα είναι διαθέσιμη στην χώρα μας;

    Σε περίπου δύο μήνες αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα – μέσω Netflix – η ταινία της Μαρίας Ντούζα «Το δέντρο και η κούνια».

    Πρόκειται για ένα φιλμ που γυρίστηκε το 2012 και που ο μεταφορικός του τίτλος παραπέμπει στα προβλήματα της προσφυγιάς και της μετανάστευσης που μαστίζουν ακόμη και σήμερα τη χώρας μας.

    Εμπνευσμένη από ένα πραγματικό γεγονός, η αφήγηση ξετυλίγεται μέσα από τρεις χαρακτήρες της ίδιας οικογένειας-ρόλους τους οποίους ενσαρκώνουν οι Μυρτώ Αλικάκη, Ηλίας Λογοθέτης και Mirjana Karanovic- οι οποίοι μετά από χρόνια χωρισμού, συναντιούνται ένα Πάσχα στην Ελλάδα, σε μια επιστροφή που θα έχει διαφορετικές συνέπειες για τον καθένα.

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η σκηνοθέτρια Μαρία Ντούζα στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ:

    «Οι βασικοί ήρωες αντιπροσωπεύουν και ένα είδος μετακίνησης – μετανάστευσης. Η κεντρική ηρωίδα η Ελένη, είναι μία γυναίκα που επέλεξε να ζήσει στη Μ. Βρετανία και παντρεύτηκε Βρετανό. Ο πατέρας της ήταν πρόσφυγας μετά τον Εμφύλιο στη Γιουγκοσλαβία, μετακινήθηκε δια της βίας και υπάρχει και ένας τρίτος χαρακτήρας που είναι οικονομικός μετανάστης.

    Έτσι συμπυκνώνεται η Μετανάστευση σε μία μικρή οικογενειακή ιστορία».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ