Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο iPhone 13 Pro και Pro Max

    Ακολουθώντας την παρουσίαση του iPhone 13 χθες το βράδυ, η Apple αποκάλυψε και τα νέα μοντέλα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Τα iPhone 13 Pro και Pro Max θα είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά σε ένα νέο χρώμα το new light blue και είναι τα πρώτα iPhone τα οποία διαθέτουν για πρώτη φορά οθόνη με τεχνολογία ProMotion.

    Τα iPhone 13 Pro θα κυκλοφορήσουν σε 4 χρώματα sierra blue, graphite, gold, και silver. Όσων αφορά την εμφάνιση η Apple αυτή την φορά δεν θέλησε να πειραματιστεί και διατήρησε τον ίδιο σχεδιασμό με τα περσινά μοντέλα της σειράς Pro, με επίπεδες πλευρές και ανοξείδωτο ατσάλι στο περίγραμμα. Ωστόσο μία μεγάλη αλλαγή είναι η μείωση κατά 20% του notch στην πρόσοψη της συσκευής.

    Αυτό είναι το νέο iPhone 13 Pro και Pro Max

    Το iPhone 13 Pro διαθέτει μία OLED Super Retina XDR οθόνη 6,1 ιντσών, ενώ το Pro Max των 6.7 ιντσών. Με την προσθήκη της τεχνολογίας ProMotion γίνεται δυναμική προσαρμογή του ρυθμού ανανέωσης εικόνας από 10Hz έως 120Hz και η απόδοση στο φώς της ημέρας γίνεται ακόμα καλύτερη καθώς οι νέες συσκευές φτάνουν τα 1.000 nits φωτεινότητας. Σημαντικό επίσης είναι η εξτρα ενισχυμένη προστατευτική επίστρωση γυαλιου που διαθέτουν οι οθόνες για ακόμη περισσότερη ανθεκτικότητα.

    Παρόλο που ο ρυθμός ανανέωσης είναι ένα χαρακτηριστικό που θα συζητηθεί ιδιαίτερα, την μεγαλύτερη διαφορά την κάνει το νέο chipset A15 Bionic με 6 πύρινη CPU και 5 πύρινη GPU. O A15 Bionic ενσωματώνει νέο επεξεργαστή εικόνας και νέα Neural Engine με αποτέλεσμα οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν νέες δυνατότητες Photographic Styles για προσαρμογή διάφορετικών σημείων στην ίδια εικόνα σε πραγματικό χρόνο. Τα iPhone 13 Prο και Prο Max μπορούν να τραβήξουν βίντεο σε ProRes έως και 4Κ στα 30fps. Επίσης στην λήψη βίντεο υπάρχει μια νέα “Κινηματογραφική Λειτουργία” η οποία θολώνει το φόντο και εστιάζει σε άτομα ή αντικείμενα σε πραγματικό χρόνο κατα την διάρκεια της λήψης.

    Στο πίσω μέρος των συσκευών υπάρχουν τρεις κάμερες, Telephoto, 7mm Ultra Wide και Ultra Wide με μεγαλύτερους αισθητήρες και σταθεροποίηση αλλαγής αισθητήρα για μειωμένο κούνημα. Η Ultra Wide κάμερα διαθέτει επίσης αυτόματη εστίαση και προσφέρει μία νέα λειτουργία macro photography για κοντινές λήψεις εώς και 2 εκατοστά μακριά από ένα αντικείμενο.

    wide (main) camera: 1X, 26mm, f/1.5 aperture

    ultra-wide camera: 0.5X, 13mm, f/1.8 aperture

    zoom camera: 3X zoom (77mm)

    Λόγω της αποδοτικότητας και της βελτίωσης ενέργειας του A15 Bionic η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone 13 Pro ειναι κατα 1,5 ώρα περισσότερη από το 12 Pro και του 13 Pro Max 2,5 ώρες περισσότερη από το 12 Pro Max.

    To iPhone 13 Prο όπως και το iPhone 13 Prο Max είναι διαθέσιμα με αποθηκευτικό χώρο 128, 256, 512GB και 1ΤΒ. Οι τιμές των iPhone 13 Pro και Prο Max, όπως και των iPhone 13 θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι:

    • iPhone 13 Pro Max — 1339€ 128GB
    • iPhone 13 Pro — 1229€ 128GB
    • iPhone 13 — 969€ 128GB
    • iPhone 13 Mini — 869€ 128GB
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ