Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    The Bachelor: Πιο «καυτή» από ποτέ η Μαγδαληνή, δυο χρόνια μετά το φινάλε

    Έχουν περάσει 2 χρόνια από το πρώτο The Bachelor, εκεί που ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναζήτησε τον έρωτα ανάμεσα σε τόσες κοπέλες και τον βρήκε τελικά στα μάτια της Νικολέττας Τσομπανίδου, με την οποία βέβαια χώρισε 6 μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι.

    Μία κοπέλα που δεν έφτασε στον τελικό, κατάφερε ωστόσο να κάνει μεγάλη αίσθηση ήταν η Μαγδαληνή Ζαφειρίου.

    Η νεαρή κοπέλα είχε καταφέρει να γοητεύσει τον Παναγιώτη, ωστόσο βλέποντας το πώς εξελίσσεται το ριάλιτι αποφάσισε να αποχωρήσει μιας και όπως είπε, δεν της ταίριαζε.

    «Για εμένα ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, βασικά ο κύριος λόγος που μπήκα ήταν η εμπειρία. Όταν μπήκα όμως μέσα στο παιχνίδι, όταν πέρασε ο καιρός, κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Μετά ήρθαν και όλοι αυτοί οι καβγάδες και ένιωθα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν μου αρέσει να είμαι σε ένα περιβάλλον που να γίνεται όλος αυτός ο χαμός. Όταν ήρθε κάποια στιγμή η Μαριεύη και πέταξε την σαμπάνια στην Αναστασία, ένιωσα πάρα πολύ χαλιά και είπα αυτό είναι… Ήξερα που πήγαινα αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτός ο χαμός…», είχε δηλώσει μετά την αποχώρησή της.

    https://www.youtube.com/watch?v=GE0i_nrQX0A

    Η Μαγδαληνή του The Bachelor σήμερα

    Δύο χρόνια λοιπόν μετά το τέλος του ριάλιτι, η Μαγδαληνή συνεχίζει κανονικά τη ζωή της, έχοντας αφήσει οριστικά πίσω της τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες έδωσε το παρών σε γνωστό μαγαζί της Κηφισιάς και όπου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

    Ανανεωμένη, με άλλα μαλλιά και ένα πλατύ χαμόγελο, η Μαγδαληνή, είναι στα καλύτερά της. Μάλιστα, στην έξοδό της, επέλεξε να φορέσει μία μίνι φούστα και ψηλά τακούνια και ένα κροπ τοπ που αναδείκνυε το σώμα της.

    The Bachelor: Πιο «καυτή» από ποτέ η Μαγδαληνή, δυο χρόνια μετά το φινάλε The Bachelor: Πιο «καυτή» από ποτέ η Μαγδαληνή, δυο χρόνια μετά το φινάλε

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ