Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
More

    Μπάγια Αντωνοπούλου: Τι αναφέρει η πλευρά του ΟΑΣΑ για το περιστατικό με τον οδηγό – «Πήγαινε από τη μία λωρίδα στην άλλη, σαν ζικ ζακ»

    Την πλευρά του οδηγού λεωφορείου, που κατήγγειλε με βίντεο στα social media για φραστική επίθεση η Μπάγια Αντωνοπούλου, μετέφερε την Τετάρτη (16/10) ο Γ.Γ. συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

    Αναλυτικά, η δημοσιογράφος δημοσίευσε στα social media ντοκουμέντο από την εν κινήσει – σε κεντρικό δρόμο – αντιπαράθεσή της με οδηγό του ΟΑΣΑ, τονίζοντας πως της επιτέθηκε, χρησιμοποιώντας υβριστικό λόγο. Σημειώνεται πως, την Τρίτη (15/10) η ίδια μίλησε στο «Πρωινό» μεταφέροντας την πλευρά της.

    Τι δήλωσε ο οδηγός στο συνδικάτο του ΟΑΣΑ

    «Ο συνάδελφός μου είναι ψυχολογικά χάλια. Δεν είναι εύκολο για έναν απλό άνθρωπο να βλέπει ξαφνικά τον εαυτό του στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση. Εμένα μου περιέγραψε ο οδηγός, ότι κινούμενος στο Περιστέρι με το λεωφορείο, το οποίο είχε κόσμο μέσα και εκτελούσε δρομολόγιο, είχε μπροστά του ένα ΙΧ, το οποίο δεν ήξερε ότι το οδηγούσε η κα. Αντωνοπούλου. Μου περιέγραψε ο οδηγός, ότι το ΙΧ πήγαινε από τη μία λωρίδα στην άλλη, σαν ζικ ζακ. Ο οδηγός συνέχισε να κινείται στην πορεία του.

    Σε κάποια στιγμή είδε ότι το ΙΧ πήγε να πέσει πάνω στο διάζωμα. Κόρναρε ο οδηγός, άναψε τα φώτα για να επιστήσει την προσοχή της. Σημειώνεται, πως το ΙΧ πήγαινε με μικρή ταχύτητα και γι’ αυτό δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό.

    Φτάνοντας στο φανάρι, πριν από τη στάση Αγίου Αντωνίου στο μετρό, ο οδηγός βρήκε χώρο και πήγε δίπλα στο αυτοκίνητο της κας Αντωνοπούλου, είδε ανοιχτό το παράθυρο, και αναφέρει ότι είδε την οδηγό – χωρίς να γνωρίζει ποια είναι – να έχει στον αριστερό μηρό το κινητό της, καθώς το κοιτούσε.

    Βλέποντας την κα Αντωνοπούλου της έκανε μια παρατήρηση, λέγοντας της: «πιάστε το τιμόνι, γιατί θα γίνει ατύχημα». Ο οδηγός μου είπε ότι δεν την έβρισε και μάλιστα υπάρχουν μάρτυρες μέσα από το λεωφορείο, οι οποίοι επιβεβαιώνουν ότι δεν την έβρισε και της έκανε παρατήρηση. Αναφέρει ακόμα, ότι επιβάτες έδωσαν το κινητό τους στον οδηγό, εάν χρειαστεί μάρτυρες.

    Ο συνάδελφος – οδηγός έχει ζητήσει τη νομική κάλυψη του συνδικάτου μας και εμείς θα του την παρέχουμε. Θέλει να κινηθεί νομικά», είπε ο Φώτης Νικολακόπουλος.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ