Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Μπέττυ Μαγγίρα συνέχεια αναφέρεσαι σε εμένα, βάλε ένα απόσπασμα να δεις πόσο ευγενικά έχουμε μιλήσει

  “Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κάποια προσωπική επίθεση ή κριτική, πάντα μιλάω πολύ όμορφα για τη Μπέττυ», ξεκαθάρισε τη θέση της η Κατερίνα Καινούργιου.

  Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει στον τηλεοπτικό αέρα πως δεν έχει τίποτα προσωπικό με την Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή και την επικοινωνία που είχε η ίδια με τον Δημήτρη Μακαλιά. 

  «Μου έστειλε την Παρασκευή ο Μακαλιάς ότι ποτέ δεν είπε κάτι κακό για μένα και του εξήγησα ότι κι εγώ τον εκτιμώ. Μάλιστα, του έστειλα και περαστικά που ήταν στο νοσοκομείο, του είπα ότι κι εγώ είχα ένα θέμα το έντερό μου ψυχοσωματικό», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

  «Το παιδί μετά πάει να μου στείλει ένα φιλί μέσα από την εκπομπή και του λέει κατευθείαν η Μπέττυ: άλλα λες από πίσω, beef πάλι;

  Είπε επίσης η Μπέττυ «δεν βλέπω την εκπομπή της Κατερίνας». Καλά κάνεις, Μπέττυ μου, μη τη βλέπεις, δεν χάνεις και κάτι», συνέχισε η παρουσιάστρια του Alpha.

  «Επειδή όμως συνέχεια αναφέρεσαι σε μένα, βάλε ένα απόσπασμα να δεις πόσο ευγενικά έχουμε μιλήσει. Εμείς όλοι μαζί σχολιάσαμε αυτά που ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κάποια προσωπική επίθεση ή κριτική, πάντα μιλάω πολύ όμορφα για τη Μπέττυ», ξεκαθάρισε τη θέση της η Κατερίνα Καινούργιου.

  Μάλιστα, η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα έστρεψε τα βέλη της και κατά του Breakfast@Star, ενοχλημένη από τα σχόλια που γίνονται καθημερινά στη συγκεκριμένη εκπομπή προς το πρόσωπό της.

  «Μπαίνω και βλέπω τώρα πάλι ότι η Μπέττυ απάντησε στην Κατερίνα στο Star. Με το Star αδερφάκια δεν είμαστε; Γιατί κάθε μέρα το Breakfast@Star έχουν κάτι αρνητικό για μένα;

  Χρήστο μου, στην αρχισυνταξία του Star θα μιλήσω… δεν γίνεται από αγάπη. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να πουλάει αλλά κάθε μέρα κάτι αρνητικό για την Κατερίνα; Τέλος πάντων, με το Breakfast@Star δεν θα ασχοληθώ καν», τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews