Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
More

    Μπέττυ Μαγγίρα: Θα μου άρεσε να πάω και λίγο πιο αργά, πάντοτε φλέρταρα με την βραδινή ζώνη 

    «Εγώ θα ήθελα να επιστρέψω με κάτι που να μου ταιριάζει», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα για τους όρους που θα σκεφτόταν να γυρίσει στην τηλεόραση.

    Στην κάμερα του Buongiorno έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα στα πλαίσια του kick off party του φετινού MadWalk. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική της απουσία και το ενδεχόμενο να βρεθεί κάποια στιγμή στη βραδινή ζώνη.

    Ειδικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ζωή εκτός τηλεόρασης είναι η ζωή… της νοικοκυράς και έχει πολύ τρέξιμο με τα παιδιά, διαβάσματα, πολλά πήγαινε-έλα στις δραστηριότητες τους. Δεν αφήνω όμως ποτέ και την επαγγελματική μου ζωή να κοιμάται, ξεκουράζεται. Προσπαθώ να κάνω κάτι και για μένα, αν το καταφέρω φέτος έχει καλώς, αν όχι και πάλι έχει καλώς».

    «Αν δεν γίνει επίσημη πρόταση και δεν προχωρήσει, δεν μπορώ να πω κάτι για τη φημολογούμενη επιστροφή. Εγώ θα ήθελα να επιστρέψω με κάτι που να μου ταιριάζει. Θα μου άρεσε να πάω και λίγο πιο αργά, πάντοτε φλέρταρα με την βραδινή ζώνη και είναι η αγαπημένη μου».

     

    «Η Μαρινέλλα είναι μια γυναίκα πολύ δυναμική, αγωνίστρια και όλοι ευχόμαστε να επιστρέψει και να επανέλθει όπως ακριβώς ήταν» συμπλήρωσε, επίσης, η Μπέττυ Μαγγίρα στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.

    Μπέττυ Μαγγίρα: Θα μου άρεσε να πάω και λίγο πιο αργά, πάντοτε φλέρταρα με την βραδινή ζώνη 

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ