Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
More

  Blue Horizon: Συνεχίζουν την αδιάφορη τακτική τους τα μέλη του (νέου) πληρώματος

  Σαν να μην συμβαίνει τίποτα και  λίγες ώρες μετά την δολοφονία του 36χονου Αντώνη από την εγκληματική ενέργεια των μελών του πληρώματος του Blue Horizon, τα νέα μέλη που αντικατέστησαν το πλήρωμα (καπετάνιος, ύπαρχος κ.α) που ήδη κατηγορούνται με βαρύτατες ποινικές ευθύνες, οι ίδιοι συνεχίζουν την αδιάφορη τακτική τους με σκοπό να μην πληγεί το κύρος της εταιρείας.

  Συγκεκριμένα, στη δημοσιότητα δόθηκε η συνομιλία καπετάνιου και πληρώματος του Blue Horizon, την ώρα που προσέγγιζε το λιμάνι του Ηρακλείου το απόγευμα της Τετάρτης 6/9, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη. Ειδικότερα, στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ο καπετάνιος να ζητάει από τους αξιωματικούς να κρυφτούν μέσα στο πλοίο για να μην τους βλέπει ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί. Μάλιστα, ο πλοίαρχος, από τις ενδοεπικοινωνίες που καταγράφονται, αναφέρει πως πρέπει να μπουν όλοι μέσα.

  «Μπείτε μέσα! Σας βλέπουν και εκνευρίζονται»

  Ο διάλογος:
  – (ο πλοίαρχος αναφέρεται στο όνομα αξιωματικού).

  – Ακούει.

  – Πες στα παιδιά μου είναι στην πρύμνη δεν θέλω να φαινόσαστε. Πιο μέσα πιο διακριτικά να βλέπεις αλλά να μη φαινόσαστε από κάτω.

  – Εντάξει κάπταιν, θα το ξαναπώ.

  – Να πάνε πίσω οι ναύτες, να τραβηχτούν πίσω και αν ακούει και ο αρχικαμαρώτος, όλοι οι δικοί μας με τα άσπρα πουκάμισα να μαζευτούν μέσα.

  – Εντάξει κάπταιν. Κύριε Κώστα αν υπάρχει κάποιος από το ξενοδοχειακό, έξω να μπούνε μέσα τα παιδιά. Να μπούνε μέσα.

  – Τους έχω βάλει ήδη μέσα όλους. Τους έχω βάλει μέσα.

  – Όσο σας βλέπουν εκνευρίζονται αυτοί που είναι από κάτω. Πάρτε το χαμπάρι, καθίστε πίσω, μπας και φύγουνε.

  – Εντάξει κύριε πλοίαρχε.

  Τι είπαν στον 36χρονο Αντώνη λίγο πριν τον πετάξουν στη θάλασσα και πνιγεί αβοήθητος

  Όπως αποκάλυψε επιβάτης διπλανού πλοίου, η οποία τα είδε όλα από πολύ κοντά επειδή εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κατάστρωμα, η βία που δέχτηκε ο άτυχος Αντώνης ήταν πρωτοφανής:

  Η συγκεκριμένη επιβάτης είπε χαρακτηριστικά:

  «Είδα τρία άτομα να σπρώχνουν τον άνθρωπο 3-4 φορές για να βγει από το πλοίο. Προς στιγμήν νόμισα πως πρόκειται για κάποιον μετανάστη τον οποίο δεν αφήνουν να ανέβει στο πλοίο. Στη συνέχεια είδα τον καταπέλτη να ανεβαίνει και τον άνθρωπο να πέφτει στη θάλασσα.

  Κατόπιν τον έχασα από το οπτικό μου πεδίο και έψαχνα με τα μάτια μου στα απόνερα που κάνει το πλοίο για να τον βρω αλλά δεν τον έβλεπα. Μόλις τα απόνερα ηρέμησαν, τον εντόπισα αλλά δεν ήξερα εάν ήταν ζωντανός. Δεν άκουσα τι ειπώθηκε στον καταπέλτη γιατί δεν ήμουν κοντά αλλά ένας κύριος που ήταν δίπλα μου, μας είπε ότι άκουσε τους αξιωματικούς που βρισκόταν στον καταπέλτη να του φωνάζουν “όξω ρε”».

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

  Άκου Δυνατά τις επιτυχίες του σήμερα στον Μελωδία 102.4.

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Enjoy exclusive access to all of our content

  Get an online subscription and you can unlock any article you come across.