Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Bojana Krsmanovic: Η Σέρβα που κάνει τους άνδρες να κολλάνε μαζί της

    Bojana Krsmanovic: Η Σέρβα που κάνει τους άνδρες να κολλάνε μαζί της

    Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες είναι χωρίς αμφιβολία η Bojana Krsmanovic. Το εκρηκτικό μοντέλο από τη Σερβία τα έχει όλα. Καλλίγραμμο κορμί, ατελείωτα πόδια και ένα πανέμορφο πρόσωπο.

    Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο που είναι το κεντρικό πρόσωπο σε διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων εταιρειών. Επίσης, έγινε η πρώτη γυναίκα από τη χώρα της που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Η Bojana Krsmanovic ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της στο Instagram και αναστατώνει ευχάριστα τους followers της, ειδικά όταν ποζάρει με μαγιό.

    Bojana Krsmanovic: Η Σέρβα που κάνει τους άνδρες να κολλάνε μαζί της Bojana Krsmanovic: Η Σέρβα που κάνει τους άνδρες να κολλάνε μαζί της Bojana Krsmanovic: Η Σέρβα που κάνει τους άνδρες να κολλάνε μαζί της Bojana Krsmanovic: Η Σέρβα που κάνει τους άνδρες να κολλάνε μαζί της Bojana Krsmanovic: Η Σέρβα που κάνει τους άνδρες να κολλάνε μαζί της Bojana Krsmanovic: Η Σέρβα που κάνει τους άνδρες να κολλάνε μαζί της Bojana Krsmanovic: Η Σέρβα που κάνει τους άνδρες να κολλάνε μαζί της Bojana Krsmanovic: Η Σέρβα που κάνει τους άνδρες να κολλάνε μαζί της

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ