X
Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025
More

    Μπορεί οι συνεργάτες να αρέσουν στους παρουσιαστές και να μην αρέσουν στον κόσμο

    Μπορεί οι συνεργάτες να αρέσουν στους παρουσιαστές και να μην αρέσουν στον κόσμο

    Τόσο στον θεσμό των μουσικών βραβείων Mad όσο και στην τηλεοπτική παρουσία του Κώστα Τσουρού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στις νέες δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» του Open.

    «Τα βραβεία Mad δεν τα θεώρησα ποτέ μουσικά βραβεία. Τα θεωρώ ένα καλλιτεχνικό event, γενικότερης μορφής καλλιτεχνικό event, το οποίο έχει να κάνει πολύ με το κοσμικό του κομμάτι και με την εικόνα” επισήμανε, αρχικά, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

    «Είναι βραβεία, λοιπόν, κοσμικά. Μουσικά βραβεία σημαίνει ότι πρώτον τραγουδάμε ζωντανά και δεύτερον περικλείουμε όλες τις πλευρές και τα είδη του ελληνικού τραγουδιού», συμπλήρωσε ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός.

     

    «Ο Κώστας Τσούρος είναι πολύ καλός ως παρουσιαστής, ακροβατεί και πολύ ωραία μεταξύ ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Τώρα, από κει και πέρα ,θα φανεί στο χειροκρότημα. Γιατί οι εκπομπές δεν είναι μόνο ποιος είναι ο παρουσιαστής και πόσο πιστεύει το κανάλι σε μια εκπομπή. Έχουν να κάνει και με επιλογές συνεργατών. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες να αρέσουν στους παρουσιαστές και να μην αρέσουν στον κόσμο», υπογράμμισε, παράλληλα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ