Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Bridgerton: Ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία 3ης και 4ης σεζόν

    Αν και η 2η σεζόν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, η σειρά ήδη ετοιμάζεται για 3η και 4η σεζόν

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Netflix, η δημοφιλής σειρά «Bridgerton» θα κυκλοφορήσει έναν τρίτο και έναν τέταρτο κύκλο, μετά το δεύτερο, ο οποίος δεν έχει προβληθεί ακόμα. Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος του κοινού για τη σειρά και την επιτυχία, που έχει σημειώσει ως τώρα, η πλατφόρμα streaming αποφάσισε την συνέχεια της, ακόμα και αν δεν έχει λάβει ακόμα κριτικές για τη 2η σεζόν.

    Στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter αναφέρεται σε ανακοίνωση, την οποία έχει αναδημοσιεύσει το Netflix: «Όλα δείχνουν πως έχουμε μια σπουδαία ανακοίνωση. Το Bridgerton επιστρέφει με μία τρίτη και μία τέταρτη σεζόν. Η συγγραφέας πρέπει να αγοράσει επιπλέον μελάνι.»

    Σε ανακοίνωση της η παραγωγός της σειράς, Σόντα Ράιμς ευχαρίστησε το κοινό και την πλατφόρμα Netflix, αναφέροντας πως πρόκειται για «μία δυνατή ψήφο εμπιστοσύνης στο έργο της». Πρόσθεσε επίσης, πως νιώθει ευγνώμων για τους δημιουργικούς συνεργάτες της.

     

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τρίτου και του τέταρτου κύκλου δεν έχει γίνει γνωστή, καθώς αυτή την περίοδο αναμένεται ακόμα να κυκλοφορήσει η 2η σεζόν.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ