Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
More

    Castlevania: Nocturne – Βαμπίρ και Γαλλική Επανάσταση φέρνει το trailer της νέας σειράς κινουμένων σχεδίων

    Castlevania: Nocturne - Βαμπίρ και Γαλλική Επανάσταση φέρνει το trailer της νέας σειράς κινουμένων σχεδίων

    Επιστρέφουμε στον κόσμο του “Castlevania” με την spin-off σειρά.

    Το πολυαναμενόμενο spin-off του “Castlevania”, που θα ακολουθεί τον Richter Belmont – τον γιο των Sypha και Trevor – και την Maria Renard κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, απέκτησε το πρώτο του trailer.

    “Γαλλία, 1792. Το απόγειο της Γαλλικής Επανάστασης. Σε ένα απομακρυσμένο μέρος της δυτικής Γαλλίας, η αντεπαναστατική αριστοκρατία έχει συμμαχήσει με έναν τρομακτικό Μεσσία των Βαμπίρ, ο οποίος υπόσχεται να “φάει τον ήλιο” και να απελευθερώσει μια στρατιά από βρικόλακες και πλάσματα της νύχτας, για να συντρίψει την επανάσταση και να υποδουλώσει την ανθρωπότητα. Η Annette, μια μάγισσα από την Καραϊβική, αναζητά τον Richter Belmont, τον τελευταίο απόγονο της οικογένειας των κυνηγών βαμπίρ, για να ηγηθεί της αντίστασης”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Φήμες για το spin-off είχαν αναδυθεί στον Απρίλιο του 2021, ενώ η επιβεβαίωση ήρθε κατά τη διάρκεια του Geeked Week του προηγούμενου έτους. Δημιουργός και σεναριογράφος είναι ο Clive Bradley, ενώ τη θέση showrunner κατέχει ο Kevin Kolde. Στην παραγωγή βλέπουμε τα στούντιο Project 51 Productions και Powerhouse Animation.

    Το αρχικό anime έκανε την εμφάνισή του στις οθόνες των συνδρομητών του Netflix το 2017. Αναπτύχθηκε από τον Adi Shankar, δημιουργήθηκε από τον Warren Ellis και εμπνέεται από το τρίτο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς της δεκαετίας του ’80, “Castlevania III: Dracula’s Curse”. Σε αυτήν βλέπαμε τους Trevor Belmont, Alucard και Sypha Belnades καθώς προσπαθούν να υπερασπιστούν τον έθνος της Βλαχία από τον Δράκουλα και τα minions του. Η σειρά έφερε στοιχεία και χαρακτήρες του “Castlevania: Curse of Darkness” (2005) και την ιστορία του Alucard από το “Castlevania: Symphony of the Night” (1997). Εκτελεστικοί παραγωγοί ήταν οι Fred Seibert, Ted Biaselli, Kevin Kolde και Larry Tanz.

    Η πρεμιέρα του “Castlevania: Nocturne” έχει οριστεί για τις 28 Σεπτεμβρίου.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ