Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    CeeLo Green: Έπεσε από άλογο κατά την είσοδό του σε πάρτι και έγινε viral

    Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο του CeeLo Green για τον λάθος λόγο. Ο γνωστός ράπερ εμφανίστηκε σε πάρτι, που πραγματοποιήθηκε στην Ατλάντα προς τιμήν του εκλιπόντος Shawty Lo, φορώντας ένα σακάκι με μεγάλη αλυσίδα και τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου του, καβάλα σε ένα μαύρο άλογο και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

    Όχι μόνο για την εντυπωσιθακή είσοδό του αλλά γιατί έπεσε και βρέθηκε στο έδαφος. Το ζώο ήταν ανήσυχο και οι άντρες που τον βοηθούσαν μάταια προσπαθούσαν να το ηρεμήσουν και να το κρατήσουν σταθερό.

    Κάποια στιγμή τα πόδια του άρχισαν να λυγίζουν και μέσα σε δευτερόλεπτα, ο τραγουδιστής έπεσε στο έδαφος με άτσαλο τρόπο και φάνηκε στην αρχή πως τραυματίστηκε.

    Τελικά, ο CeeLo Green σηκώθηκε γρήγορα για να δείξει σε όλους ότι είναι καλά και να μετατρέψει σε αστεία την άβολη αυτή στιγμή.

    Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε στη μνήμη του ράπερ Shawty Lo από την Ατλάντα, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 40 ετών λόγω σοβαρού τραύματος στο κεφάλι, στις 21 Σεπτεμβρίου 2016, μετά από σύγκρουση ενός αυτοκινήτου σε αυτοκινητόδρομο κοντά στη νοτιοδυτική Ατλάντα.

    Δείτε το viral βίντεο με τον CeeLo Green

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ