Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
More

    Χαλάνδρι: Στο «μικροσκόπιο» βίντεο με γερανό και όχημα να κινούνται ύποπτα κοντά στο σούπερ μάρκετ – Πώς έγινε η κλοπή του ΑΤΜ

    Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που βρίσκεται το σούπερ μάρκετ από το οποίο έγινε η κλοπή του ΑΤΜ, τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/1) στο Χαλάνδρι.

    Ένα απ’ αυτά τα βίντεο μετέδωσε ο Alpha. Στις εικόνες καταγράφονται οι ύποπτες κινήσεις ενός οχήματος και ενός γερανού, κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται το σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα, κινείται το αυτοκίνητο και από πίσω ακολουθεί ένας γερανός. Τα δύο οχήματα κάνουν αναστροφή σε κεντρικό σημείο της Ηρακλείτου και ύστερα φαίνονται να ανεβαίνουν τον δρόμο, όπου βρίσκεται το σούπερ μάρκετ.

    Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν ότι οι δράστες, που είχαν κλέψει νωρίτερα ένα ΙΧ και έναν γερανό, έδεσαν το ΑΤΜ στον γερανό, το ξήλωσαν ολόκληρο από την πρόσοψη του σούπερ μάρκετ και το φόρτωσαν στο όχημα.

    Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από αστυνομικό της Ασφάλειας, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία με αποτέλεσμα να ακολουθήσει κινηματογραφική καταδίωξη. Τελικά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του γερανού, ο οποίος έπεσε πάνω σε δέντρο και ακινητοποιήθηκε. Οι δράστες εγκατέλειψαν τον γερανό και το ΑΤΜ που ήταν φορτωμένο πάνω του, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Δείτε το βίντεο: 

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ