Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
More

    Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση 49χρονου σε ανήλικους

    Bίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του 49χρονου άνδρα, με καταγωγή από την Κίνα, σε ανήλικους στο Χαλάνδρι βλέπει το φως της δημοσιότητας.

    Τον απόλυτο τρόμο έζησαν τρεις ανήλικοι το βράδυ του Σαββάτου (12/10) στο Χαλάνδρι, όταν ένας άνδρας άρχισε να τους κυνηγά με μαχαίρι. Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος δύο 13χρονων και ενός ακόμα ανήλικου στην οδό Ακαρνανίας στο Χαλάνδρι, κρατώντας αυτοσχέδια κατασκευή αποτελούμενη από ένα κουζινομάχαιρο δεμένο σε ένα κομμάτι σίδερο μήκους 57 εκατοστών και άρχισε να τους κυνηγάει.

    Τι είπε ο 49χρονος

    Στο βίντεο που παρουσίασε το Μega, φαίνεται ο 49χρoνος να έχει βγει στον δρόμο και να απειλεί τα παιδιά, κρατώντας το μαχαίρι. Συγκεκριμένα, τους έλεγε πως εάν δεν εξαφανιστούν θα τους επιτεθεί. Ο λόγος, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, ήταν πως πίστευε πως τα παιδιά είχαν πετάξει νεράντζια στο σπίτι του.

    Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον 49χρονο, ο οποίος στη θέα τους έριξε την αυτοσχέδια κατασκευή προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

    Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

    Δείτε το βίντεο:

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ