Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Χαλκίδα: Νέο σοβαρό τροχαίο – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό – Ένας τραυματίας

    Λίγες μόλις ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε δύο νεαρά άτομα, ένα νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στον δρόμο Χαλκίδας-Λαμψάκου, εντείνοντας την ανησυχία για την ασφάλεια της περιοχής.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviathema.gr, το περιστατικό συνέβη κοντά στον Άγιο Στέφανο, λίγο πριν από το εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων, όπου ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του αυτοκινήτου, ηλικίας περίπου 30 ετών.

    Άμεσα έσπευσαν στο σημείο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο, καθώς και άνδρες της Τροχαίας Χαλκίδας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία διεκόπη για αρκετή ώρα μέχρι την απομάκρυνση των οχημάτων, ενώ το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου καταστράφηκε ολοσχερώς από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης.

    Δυστυχώς, η αιματοχυσία στους ελληνικούς δρόμους συνεχίζεται αμείωτη, καθώς η περιοχή Χαλκίδας-Λαμψάκου-Βασιλικού αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνη. Μετά την τραγική απώλεια των δύο νεαρών, ακόμα ένας νέος άνθρωπος κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του στον ίδιο δρόμο-καρμανιόλα.

    Οι αρχές οφείλουν να λάβουν άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα για τη μείωση των τροχαίων, είτε μέσω της τοποθέτησης καμερών είτε με την ενισχυμένη παρουσία της τροχαίας στην περιοχή.

    Χαλκίδα: Νέο σοβαρό τροχαίο – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό – Ένας τραυματίας

    Χαλκίδα: Νέο σοβαρό τροχαίο – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό – Ένας τραυματίας

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ