Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πήρε πτυχίο ο πρίγκιπας Αχιλλέας

    Ο πρίγκιπας Αχιλλέας Ανδρέας, φορώντας την καθιερωμένη τήβεννο, αποφοίτησε από το φημισμένο πανεπιστήμιο NYU στη Νέα Υόρκη και πόζαρε στον φακό της μητέρας του Μαρί Σαντάλ αλλά και της αδερφής του Ολυμπίας. Μαζί του αποφοίτησε και η σύντροφός του Ιζαµπέλα Μασενέ, κόρη του Αρνό, ιδρυτή του Net-a-Porter, πρωτοπόρου στην πώληση πολυτελούς μόδας μέσω διαδικτύου.

    Πήρε πτυχίο ο πρίγκιπας Αχιλλέας
    Ο πρίγκιπας με την αδελφή του και τους γονείς του

    H καλλονή Iζαµπέλα Μασενέ είναι μοντέλο, dj και φωτογράφος, με την οποία ο Αχιλλέας Ανδρέας κλείνει περίπου δύο χρόνια δεσμό. Η κομψή μητέρα του Αχιλλέα, η Μαρί Σαντάλ, που έκλεψε την παράσταση με το λευκό φόρεμα του Ulla Johnson, ανέβασε μια φωτογραφία στα social media που δείχνει να τον έχει στην αγκαλιά της και έγραψε συγκινημένη «αγόρι μου!». Αλλά και ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Παύλος, ανέβασε φωτογραφίες γράφοντας: «Είμαστε τόσο περήφανοι για το επίτευγμα και την αφοσίωσή σου. Ο κόσμος σε περιμένει…»

    Πήρε πτυχίο ο πρίγκιπας Αχιλλέας
    Με τη σύντροφό του

    Σπίτι τους η Αθήνα

    Στο μεταξύ, ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα πραγματοποίησε ο πρίγκιπας Παύλος, ο οποίος βρέθηκε και πάλι στη χώρα μας μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. Επισκέφθηκε τον τάφο του πατέρα του Κωνσταντίνου και γευμάτισε στο αγαπημένο του εστιατόριο Athenee. Οπως, μάλιστα, τόνισε ο ίδιος, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα τον βλέπουμε συχνά στη χώρα μας.

    Πήρε πτυχίο ο πρίγκιπας Αχιλλέας
    Με τους δύο αδελφούς του

    Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Οπως σας έχω πει, πηγαινοέρχομαι συχνά. Ημουν εδώ αυτή την εβδομάδα. Θα ξαναφύγω. Τον Ιούνιο θα είμαι μακριά, αλλά θα ξαναγυρίσω και από Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πιο συχνά στην Ελλάδα. Η μητέρα μου δεν μπορεί να πάει πουθενά. Εδώ είναι το σπίτι της. Και εμένα εδώ σπίτι μου θα είναι. Εχω και εργασίες στη Νέα Υόρκη, αλλά με τραβάει πολύ η Αθήνα». Η «Espresso» συνάντησε τυχαία και την Αννα Μαρία την Τετάρτη το μεσημέρι στην καθιερωμένη βόλτα της για περπάτημα, λίγο πριν από την επιστροφή της στο διαμέρισμα της Βασ. Σοφίας. Συνοδευόταν από σωματοφύλακα και ήταν ανανεωμένη, με τζιν παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα με το πόδι της.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ