Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός με το «Casa de Papel» στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου

    Χαμός με το «Casa de Papel» στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου


    Η Ισπανική σειρά «La casa de papel», έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και οι πρωταγωνιστές έχουν αγαπηθεί πολύ από τη νεολαία που δεν έχει χάσει ούτε ένα επεισόδιο. Πρόσφατα, οι συντελεστές της δημοφιλούς σειράς βρέθηκαν στη Φλωρεντία για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου.

    Οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς περίμεναν για πολλές ώρες μέσα στο κρύο ώσπου να ολοκληρωθεί το υπαίθριο γύρισμα και να φωτογραφήσουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς. Όταν ο «Καθηγητής», Αλβάρο Μόρτε, απευθύνθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος, εκείνο ξέσπασε σε φωνές και χειροκροτήματα.

    Στην ανάρτησή του στο Instagram, ο ηθοποιός, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή και την αγάπη του. Αξιοσημείωτο είναι πως στο πλευρό του «Καθηγητή», βρισκόταν και ο «Μπερλίν», κατά κόσμον Πέδρο Αλόνσο, ο οποίος στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν βέπουμε πως πεθαίνει! Όπως ήταν λογικό, το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων και… θεωριών συνωμοσίας από τους θαυμαστές, για το ποιος θα είναι ο ρόλος του στη νέα σεζόν.

    Ας σημειωθεί πως η επικρατέστερη εκδοχή από τους φαν είναι ότι στον νέο κύκλο της αγαπημένης σειράς θα δούμε τη σχέση που είχε ο «Καθηγητής» με τον «Μπερλίν», ως flashback.

    https://www.instagram.com/p/BsOQ3aXHOju/

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ