Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
More

    Χαμός στην εκπομπή της Καινούργιου με την Super Κική: «Το μαγιολίκι του Μάστορα “έφαγε” την Μαρινέλλα»

    Αντιδράσεις προκάλεσε στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα» το σχόλιο της Super Κική στο νέο βίντεο της στο Youtube σχετικά με τον Χρήστο Μάστορα και τους λόγους, που ο καλλιτέχνης δεν εμφανίστηκε στην προγραμματισμένη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο.

    Με υποτιμητικά σχόλια στην καταγωγή του καλλιτέχνη αναφέρθηκε η influencer, καθώς στη συνέχεια μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της Μαρινέλλας, είπε πως ο τραγουδιστής «την ”έφαγε”».

    Τα σχόλια της Super Κική και οι αντιδράσεις στο «Super Κατερίνα»

    «Διάρροια έπαθε ο άνθρωπος ρε παιδιά χ@στ@κε από τα μάτια. Την ”έφαγε”, την ”έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια», είπε η Super Κική και συνέχισε βλέποντας τον Fipster να έρχεται σε αμήχανη θέση, μιας και ο καλλιτέχνης είναι σύντροφος της φίλης και συνεργάτιδάς του, Γαρυφαλλιάς Καληφώνη: «Κρατάει ουδέτερη στάση. Ο άνθρωπος έχει έρθει εδώ με κίνδυνο της ζωής του. Πρέπει να το εκτιμήσουμε, γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να χάσει την καριέρα του. Στην Καινούργιου θα είναι από αύριο».

    Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος με τη Super Κική και τον Fipster τα μέλη του πάνελ του «Super Κατερίνα» καταδίκασαν τα όσα αναφέρθηκαν τόσο για τον Χρήστο Μάστορα, όσο και για την Μαρινέλλα.

    «Αν αυτά τα λέγαμε στην τηλεόραση, θα μας είχαν κρεμάσει αυτοί οι ίδιοι. Παιδιά, συγγνώμη δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά θλίβομαι πάρα πολύ με αυτό που μόλις είδα. Είναι προσβλητικά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

    Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε: «Στην κυρία Super Κική δεν θέλω να αναφερθώ, θα αναφερθώ όμως στο παλικάρι που είναι δίπλα της, τον πολύ Fipster, που πολύς λόγος γίνεται… Γελούσε λες και έβρισκε χαριτωμένα αυτά που ακούσαμε από το στόμα της Super Κική. Ντρέπομαι για αυτό αυτό το παιδί, διότι ο Μάστορας που αναφέρθηκε, είναι ένας από τους ανθρώπους, που νομίζω πως έχουν κάνει παρέα και έχουν βρεθεί».

    Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Αυτά που είπε για τον Χρήστο Μάστορα είναι μηνύσιμα. Είναι μια γυναίκα στο νοσοκομείο και γυρίζει και λέει ”την έφαγε”. Είστε καλά;»

    Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνέχισε λέγοντας: «Είναι ρητορική μίσους, δεν είναι καθόλου πλάκα. Εγώ τον Fipster τον θεωρώ πολύ ευφυή και χαίρομαι που κάνει ωραία πράγματα, αλλά δεν μπορεί η αντίδρασή του να είναι, το να καλύψει το πρόσωπό του με ένα χαρτί».

    «Εγώ τον Fipster τον ξέρω και τον εκτιμώ, αλλά νομίζω ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση και πρέπει να μαζευτεί. Το λέω με αγάπη. Κρίνουν με χυδαία σχόλια τους άλλους. Εάν τα λέγαμε αυτά τηλεοπτικά, θα μας είχαν φάει. Θα πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο στο διαδίκτυο για όλα αυτά που λέγονται», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ