Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Χανιά: Έκκληση από συγγενείς σε πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες να μιλήσουν για το θανατηφόρο τροχαίο στο Γαλατά

    Συγγενείς των αδικοχαμένων νέων απευθύνουν διαρκείς εκκλήσεις προς το κοινό, ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει στην αστυνομία ή στους ίδιους, ώστε να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού στα Χανιά, όπου έχασαν με τον χειρότερο τρόπο τρία νέα παιδιά.

    Τελευταία, η κ. Χρύσα Τζογανίδου, θεία του Νίκου Τζαγκαράκη, ενός από τα θύματα, απευθύνει δημόσια έκκληση, ζητώντας από όποιον είδε κάτι να το αναφέρει, τονίζοντας ότι το δυστύχημα συνέβη το πρωί, όταν κάποιος πιθανότατα ήταν μάρτυρας του τραγικού γεγονότος.

    Η ανάρτηση της: «Σαν θεία του Νικόλα, που χάθηκε στο τροχαίο του Γαλατά, και που όλος ο κόσμος σοκαρίστηκε, και έκανε το παιδί μας και τους φίλους του, που χάθηκαν τόσο άδικα, δική τους θλίψη και πόνο…και γονάτισαν και οι πέτρες από τα κλάματα αυτών των μανάδων.

    Ζητάμε αυτόπτες μάρτυρες. Όποιος ξέρει… Είναι αμαρτία και άδικο για αυτά τα τρία παλικάρια να μην μιλάει. Ήταν πρωί, είχε κίνηση στο σημείο. Κάποιοι είδαν. Σας παρακαλούμε, μιλήστε, να ηρεμήσει η ψυχή μας, και εμάς και των παιδιών μας. Πείτε μόνο ό,τι είδατε, με το χέρι στην καρδιά… Όποιος γνωρίζει, ας επικοινωνήσει μαζί μου. Σας παρακαλώ, μιλήστε…».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ