Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Χάρης Ακριτίδης: Βλέπω τον Βασίλη Καρρά στον ύπνο μου – Αν δεν υπήρχε, εγώ μπορεί να μην ήμουν τραγουδιστής

    Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Χάρης Ακριτίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, με τον οποίο ήταν στενοί φίλοι.

    Μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ακριτίδης είπε: «Θα κάνω τα πάντα για να είμαι την Κυριακή στο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά, γιατί το έχω ανάγκη να το κάνω. Δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία. Ο Βασίλης ήταν, είναι και θα είναι, γιατί για μένα δεν έχει πεθάνει, μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αν δεν υπήρχε, εγώ μπορεί να μην ήμουν τραγουδιστής».

    Στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν σου κρύβω ότι τον βλέπω και στον ύπνο μου, ότι έρχεται εκεί που τραγουδάω. Δεν υπήρχε περίπτωση να τραγουδάω κάπου και να μην έρθει ο Βασίλης».

    «Είναι πολύ κοινές οι ζωές μας, Πόντιοι και οι δύο, «άρρωστοι». Μόνο που ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά να μαγειρεύει, εγώ δεν ξέρω. Ήταν απίστευτος μάγειρας και του άρεσε πάρα πολύ να μαγειρεύει και να καλεί φίλους. Είχε τρέλα με αυτά», εξήγησε.

    «Του άρεσε πάρα πολύ να μαγειρεύει αρνιά, κατσίκια. Τα έβαζε μέσα σε καζάνι και τα έβραζε και έκανε σούπες… Τρέλα μεγάλη για να ταΐσει 100 άτομα και μπορεί στο τέλος να μην έτρωγε και τίποτα», πρόσθεσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ