Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Χάρης Δούκας: Γαμπρός μετά τις κάλπες

    Έτοιμος να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου δηλώνει στο στενό περιβάλλον του ο Χάρης Δούκας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Γεωργίας Πολυτάνου μέσα στους επόμενους μήνες, με κουμπάρα μια καλή φίλη της νύφης. Ο γάμος σχεδιάζεται να γίνει μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής που θα διεξαχθούν στις 6 Οκτωβρίου 2024, με τον δεύτερο γύρο στις 13 Οκτωβρίου, με σκοπό την ανάδειξη πρoέδρου του κόμματος.

    Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

    Ο Χ. Δούκας και η σύντροφός του συγκατοικούν εδώ και έναν χρόνο. Εκείνος έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου, την οποία εκείνη έχει αποδεχθεί. Η πρόταση έγινε πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και, αν δεν είχε μεσολαβήσει η υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων, πιθανότατα να είχαν ήδη παντρευτεί. Οι πολιτικές εξελίξεις, όμως, μετέθεσαν το ευτυχές γεγονός για φέτος το καλοκαίρι, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο δήμαρχος.

    Μάλιστα, τότε υπήρχε η σκέψη ο γάμος να είναι θρησκευτικός και να πραγματοποιηθεί στη Θήβα, όπου έχει οικογενειακούς δεσμούς η νύφη. Για μία ακόμη φορά, όμως, αυτή τη φορά λόγω της υποψηφιότητάς του για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, ο γάμος μετατέθηκε.

    Η Γ. Πολυτάνου είναι ο φύλακας άγγελος του δημάρχου. Δυναμική και καλλιεργημένη, στάθηκε διακριτικά αλλά πάντοτε βράχος στο πλευρό του, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.

    Σχεδόν κανείς δεν είχε αντιληφθεί πως η γυναίκα αυτή που τον ακολουθούσε στις ομιλίες του ήταν η σύντροφός του. Μάλιστα, όταν προέκυψε η πρόταση στον Χ. Δούκα να κατέβει υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων, αν και πολλοί από τον κύκλο του τον απέτρεψαν, η Γεωργία ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε από την αρχή σε εκείνον και στη νίκη του.

    Γεννημένη το 1995 στο Μαρούσι Αττικής, το 2013 μπήκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

    Μιλά ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά, ενώ ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας, κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών.

    Το μυστικό της σχέσης τους δεν είναι άλλο από το ότι παραμένουν δεμένοι, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Αγαπούν και οι δύο το κολύμπι και μάλιστα είναι χειμερινοί κολυμβητές. Τους αρέσει να παίρνουν τον καφέ τους στο χέρι και να κάνουν περιπάτους. Λατρεύουν να παρακολουθούν ταινίες στον κινηματογράφο και έχουν μεγάλη αδυναμία στα θερινά σινεμά. Ο Χ. Δούκας έχει πάθος με τη μουσική, παίζει κλασική κιθάρα, ενώ ακούει φανατικά έντεχνο και ελληνικό ροκ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ