Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Χωρίζουν Σταλόνε και Φλάβιν ύστερα από 25 χρόνια γάμου

    Η Τζένιφερ Φλάβιν «πέταξε» τη βέρα της αφού κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Σιλβέστερ Σταλόνε,Δέκα ημέρες αφού υπέβαλε την αίτηση, η εν διαστάσει πλέον, σύζυγος του Χολιγουντιανού ηθοποιού εθεάθη σε βραδινή της έξοδο να μη φοράει το δαχτυλίδι του γάμου της.Το ζευγάρι περνάει εδώ και καιρό κρίση στον γάμο του και το τελευταίο διάστημα, προσπαθούσε να κρύψει τον χωρισμό του από τα media. Ωστόσο, δικαστικά έγγραφα που παρέλαβε η Page Six επιβεβαιώνουν τα δυσάρεστα. Η Τζένιφερ Φλάβιν όχι μόνο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, αλλά ζήτησε επίσης, να «κατανεμηθούν ισάξια μεταξύ τους» τα περιουσιακά τους στοιχεία.Ισχυρίζεται μάλιστα, πως τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει κάνει αλόγιστες σπατάλες, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας, οπότε η ίδια απαιτεί να «αποζημιωθεί πλήρως», λαμβάνοντας μεγαλύτερο μερίδιο των περιουσιακών στοιχείων.Τέλος, σκοπεύει να αλλάξει το όνομά της και να κρατήσει το επώνυμο της οικογένειάς της, αφαιρώντας εκείνο του Σταλόνε, αρνούμενη να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

    Δέκα ημέρες αφού υπέβαλε την αίτηση, η εν διαστάσει πλέον, σύζυγος του Χολιγουντιανού ηθοποιού εθεάθη σε βραδινή της έξοδο να μη φοράει το δαχτυλίδι του γάμου της.

    Το ζευγάρι περνάει εδώ και καιρό κρίση στον γάμο του και το τελευταίο διάστημα, προσπαθούσε να κρύψει τον χωρισμό του από τα media. Ωστόσο, δικαστικά έγγραφα που παρέλαβε η Page Six επιβεβαιώνουν τα δυσάρεστα. Η Τζένιφερ Φλάβιν όχι μόνο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, αλλά ζήτησε επίσης, να «κατανεμηθούν ισάξια μεταξύ τους» τα περιουσιακά τους στοιχεία.

    Ισχυρίζεται μάλιστα, πως τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει κάνει αλόγιστες σπατάλες, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας, οπότε η ίδια απαιτεί να «αποζημιωθεί πλήρως», λαμβάνοντας μεγαλύτερο μερίδιο των περιουσιακών στοιχείων.

    Τέλος, σκοπεύει να αλλάξει το όνομά της και να κρατήσει το επώνυμο της οικογένειάς της, αφαιρώντας εκείνο του Σταλόνε, αρνούμενη να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ