Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
More

  Χριστίνα Τσάφου: Έκανα σε ένα χαρτί μία λίστα, ελπίζω να μη χρειαστεί να συνεργαστώ με αυτούς που έβαλα στα όχι

  “Έχει βαρύνει η ψυχή μου. Ίσως το Me Too να έχει φέρει αυτό το αποτέλεσμα γιατί πια πρέπει να είσαι πολύ δεξιοτέχνης για να γράψεις μία κωμωδία που να μην θίγεις κάποια πράγματα” δήλωσε η Χριστίνα Τσάφου.

  Η Χριστίνα Τσάφου αναφέρθηκε στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο στις αμοιβές των ηθοποιών και τον λόγο που θεωρεί ότι πλέον δεν γράφονται τόσες κωμωδίες.

  “Τώρα οι αμοιβές είναι σαν να ξεκινάμε, σαν να είμαι πρώτη φορά ηθοποιός και όπως ξεκινούσα πριν από 20 χρόνια. Υπήρξε η χρυσή εποχή και μετά αυτή η κατρακύλα.

  Ναι (σ.σ. έχω πάρει τετραψήφιο ποσό για επεισόδιο). Όταν είμαι στο σπίτι βλέπω το Καφέ της Χαράς, με χαλαρώνει, μου αρέσει και θαυμάζω αυτό που κάναμε” ανέφερε η Χριστίνα Τσάφου.

  “Έχει βαρύνει η ψυχή μου. Ίσως το Me Too να έχει φέρει αυτό το αποτέλεσμα γιατί πια πρέπει να είσαι πολύ δεξιοτέχνης για να γράψεις μία κωμωδία που να μην θίγεις κάποια πράγματα.

  {“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Χρ. Τσάφου: «Είχα πάρει τετραψήφιο ποσό για ένα επεισόδιο στη \”χρυσή\” εποχή της τηλεόρασης»”,”description”:”Η Χριστίνα Τσάφου μιλάει αποκλειστικά στο \”Breakfast@Star\” για τη ζωή της και το επαγγελματικό της \”μέλλον\”.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icG1lNTVkMGd6N2QvMjAyMy8wOS8yOS8wNi80NV8wNF82NTE2NzI3MDFiOGZlLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT6M28S”,”uploadDate”:”2023-09-29T06:47:38.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cvv735lgij21″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

  Να βρεις τον τρόπο να κάνεις τον άλλον να γελάσει, αλλά χωρίς να θίγεις κάποιες καταστάσεις. Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν σεναριογράφοι που είναι μεγάλοι μαστόροι και θα το καταφέρουν.

  Θέλω να δουλέψω με τον Τσαφούλια” συνέχισε. Θα συνεργαζόταν με όλους τους συναδέλφους της; “Έχω γράψει σε ένα χαρτί μία λίστα με τα ναι και τα όχι. Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να πάω εκεί που έχω βάλει τα όχι”.

   

  Χριστίνα Τσάφου: Έκανα σε ένα χαρτί μία λίστα, ελπίζω να μη χρειαστεί να συνεργαστώ με αυτούς που έβαλα στα όχι

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ