Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Χρίστος Αντωνιάδης: «Έχουμε χωρίσει λίγο τα τσανάκια μας – Τα σόγια βάζουν λόγια»

    Ο Χρίστος Αντωνιάδης παραχώρησε νέα συνέντευξη στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή (30/08).

    Ανάμεσα σε όσα είπε ο καλλιτέχνης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αναφορά στην οικογένειά του – τη σύζυγό και τα δίδυμα παιδιά τους, αλλά και στους συγγενείς που συχνά παρεμβαίνουν στο σπίτι τους, όπως είπε.

     Οι δηλώσεις για την οικογένειά του

    «Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις ισορροπίες σε προσωπικά και επαγγελματικά, γιατί είναι κόντρα τα ωράρια. Αυτή την εποχή, όπως έχω ξαναπεί έχουμε χωρίσει λίγο τα τσανάκια μας. Είναι αλλού η γυναίκα μου με τα παιδιά και αλλού εγώ, κάνουμε διάφορες διασταυρώσεις πού και πού, μία έρχεται εκείνη, μία πηγαίνω εγώ. Αργότερα προφανώς θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί, κάπως θα γίνει. Θα βάλουμε διαχωριστικά στο σπίτι, δεν ξέρω πώς θα γίνει… Είναι δύσκολη η κατάσταση, υπάρχει μεγάλη πίεση, όποιος έχει δίδυμα ξέρει τι λέω. Αν υπάρχει αγάπη και θέληση θα το αντέξουμε και αυτό», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

    Σχετικά με τους συγγενείς της οικογένειάς του ο τραγουδιστής τόνισε: «Θέλω να είμαι στην οικογένειά μου αγαπημένος με τη γυναίκα και τα παιδάκια μου, δεν είναι πάντα εφικτό να ξέρεις. Τα σόγια είναι περίεργο πράγμα, βάζουν λόγια. Εγώ έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές στο σπίτι μου να απολογούμαι χωρίς να έχω καταλάβει τον λόγο».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ