Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Χρήστος Μάστορας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Λευτέρη Πετρούνια – «Είσαι η ιστορία του ελληνικού αθλητισμού αδελφέ μου»

    Ο Λευτέρης Πετρούνιας χθες (4/8), κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον μεγάλο τελικό των κρίκων των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος γυμναστής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

    Όπως ήταν λογικό, αφού ολοκληρώθηκε ο τελικός επικράτησε χαμός στο διαδίκτυο, με χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αποθεώνουν με αναρτήσεις τους τον «Μίδα των κρίκων».

    Ανάμεσά τους και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος είναι καλός φίλος του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, αλλά και νονός της μεγάλης τους κόρης Σοφίας.

    Συγκεκριμένα, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης σε post που έκανε στο προφίλ του στο Instagram για τον σπουδαίο Ολυμπιονίκη, έγραψε: «Λευτέρης Πετρούνιας τρεις φορές Ολυμπιονίκης Paris-Tokyo-Rio. Είσαι η ιστορία του ελληνικού αθλητισμού αδελφέ μου. Είμαι περήφανος φίλος σου. Βασιλική μου μια τεράστια αγκαλιά από όλους μας».

    Στη συνέχεια, ανήρτησε και ένα story στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα, στο οποίο αναφέρει: «Φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγουμε. Περήφανος για σένα αδελφέ μου».

    Χρήστος Μάστορας Λευτέρης Πετρούνιας

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ