Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ciao Italia: H Eλληνική κωμωδία που θέλει να κάνει την διαφορά

    Ciao Italia: H Eλληνική κωμωδία που θέλει να κάνει την διαφορά


    Mπορεί η ταινία Ciao Italia να είναι η Ελληνική κωμωδία που περιμέναμε τόσο καιρό και θα μπορέσει να αναβαθμίσει το είδος που ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κατηφόρα;

    Η υπόθεση είναι η εξής: «Στην Ευρώπη της κρίσης και στην Ελλάδα της μιζέριας, μια παρέα νέων κοριτσιών – όλες άνεργες, (όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες του νότου), αποφασίζουν μέσα στην απελπισία τους να κάνουν μια ληστεία προκειμένου να επιβιώσουν. Απευθύνονται σε μια υπέργηρη αντάρτισσα για να τους βοηθήσει. Η αντάρτισσα τοποθετεί σαν υπεύθυνη και καθοδηγήτρια της ομάδας την ανιψιά της.

    Η ληστεία ετοιμάζεται με πολλά απρόοπτα. Ένας αστυνομικός – απομεινάρι της παλιάς Βασιλικής Χωροφυλακής, ρατσιστής και αντικομμουνιστής εμπλέκεται στα πόδια τους δημιουργώντας κωμικές καταστάσεις και εν αγνοία του φέρνει εμπόδια στη ληστεία. Το σχέδιο όμως της ληστείας προχωράει και ολοκληρώνεται. Κατ’απαίτηση της γηραιάς αντάρτισσας η ληστεία γίνεται χωρίς όπλα…».

    Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαθεοδώρου και σενάριο Μπάμπη Σπανού, ενώ πρωταγωνιστούν οι Ηλίας Λογοθέτης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τιτίκα Σαριγκούλη, κ.α.

    Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ