Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021
More

  Cinema News

  Νέες Ταινίες : 08 Οκτωβρίου έως 14 Οκτωβρίου 


  ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ

  Προβολές  19.00 & 21:30 

  Τόπος: Cinema Ολύμπιον – Κοζάνη
  Αίθουσα: 1 & 2
  Παραγωγή: Ρεζι Ρουανσαρ
  Σκηνοθεσία: Ρεζι Ρουανσαρ
  Σενάριο: Ντανιελ Πρεσλι
  Πρωταγωνιστούν: Λαμπερ Γουιλσον, Εντουαρντο Νοριεγκα, Ρικαρντο Σκαμαρτσιο
  Διάρκεια: 105 λεπτά

  Υπόθεση

  Απομονωμένοι σε μια πολυτελή κατοικία, χωρίς καμία δυνατότητα επαφής με τον έξω κόσμο, 9 μεταφραστές μεταφράζουν το τελευταίο μέρος ενός εκ των μεγαλύτερων best seller της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

  Στο διαδίκτυο διαρρέουν οι 10 πρώτες σελίδες του βιβλίου και ένας εκβιαστής απειλεί να αποκαλύψει την συνέχεια αν δεν του δοθεί ένα εξωφρενικό ποσό. Το ερώτημα που παραμένει είναι ένα: από πού ήρθε η διαρροή; Όλοι τους πλέον είναι ύποπτοι..


  AFTER 2 ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

  Προβολή:  21:30 

  Τόπος: Cinema Ολύμπιον – Κοζάνη
  Αίθουσα: 2
  Παραγωγή: Μαρκ Κάντον, Νικολά Σαρτιέ, Τζένιφερ Γκίμπγκοτ, Μπράιαν Πιτ, Κόρτνεϊ Σόλομον, Ανα Τοντ
  Σκηνοθεσία: Ρότζερ Καμπλ
  Σενάριο: Ανα Τοντ, Μάριο Τσελάγια
  Πρωταγωνιστούν: Τζόζεφιν Λάνγκφορντ, Χίρο Φάινς Τίφιν
  Διάρκεια: 95 λεπτά

  Υπόθεση

  Βασισμένο στο διεθνές best seller της Anna Todd, που διαβάστηκε πάνω από 1,6 δισεκατομμύριο φορές, το AFTER 2 ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ είναι η συνέχεια του AFTER , του νέου νεανικού φαινόμενου στη κατηγορία των ταινιών TWILIGHT και 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ .

  Ο Χάρντιν θα είναι πάντα ..ο Χάρντιν. Είναι στα αλήθεια ο ευαίσθητος τύπος που η Τέσα ερωτεύτηκε παράφορα ή είναι ένας άγνωστος; Η Τέσα εύχεται να μπορούσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά όταν θυμάται τις γεμάτες πάθος νύχτες τους. Όμως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να αντέξει ακόμα μία προδοσία. Αφοσιώνεται στις σπουδές της και κάνει την πρακτική της στον εκδοτικό οίκο που ονειρευόταν.

  Την ίδια στιγμή ένας όμορφος συνάδελφος της , ο Τρέβορ της πολιορκεί. Είναι ακριβώς το αγόρι που θα έπρεπε να έχει. Ο Χάρντιν ξέρει ότι έκανε λάθος, ίσως το μεγαλύτερο της ζωής του. Θέλει να διορθώσει τα λάθη του και να ξεπεράσει τους δαίμονες του. Δεν θα χάσει την Τέσα χωρίς μάχη. Αλλά μπορεί να αλλάξει; Θα αλλάξει …για την αγάπη; ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ…η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.


  Οι Ευχούληδες 2

  Προβολή:  19:00 

  Τόπος: Cinema Ολύμπιον – Κοζάνη
  Αίθουσα: 2
  Παραγωγή: Τζλινα Σέι
  Σκηνοθεσία: Γουόλτ Ντορν
  Σενάριο: Τζόναθαν Αϊμπελ, Γκλεν Μπέργκερ
  Με τις φωνές: Πάνου Μουζουράκη, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Χάρη Μπόσινα
  Διάρκεια: 94 λεπτά

  Υπόθεση

  Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ.

  Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση. Ένα μέλος της αριστοκρατίας του σκληρού ροκ, η βασίλισσα Μπαρμπ με την βοήθεια του πατέρα της, του βασιλιά Θρας, θέλουν να καταστρέψουν όλα τα υπόλοιπα είδη μουσικής και να επιβάλλουν την κυριαρχία του ροκ.

  Η μοίρα του κόσμου τους βρίσκεται σε κίνδυνο, όμως η Πόπη και ο Μπράντς, μαζί με τους φίλους τους – τον Μπίγκο, την Σένιλ, την Σάτιν, τον Κούπερ και τον Γκάι Ντάιαμοντ θα επισκεφτούν μακρινούς τόπους για να ενώσουν όλους τους Ευχούληδες ενάντια στην Μπάρμπ.

  Δείτε εδώ τι Παίζει και στο Cinema στην Πτολεμαίδα

  Cinema Ολύμπιον – Κοζάνη | Νέες Ταινίες Βδομάδας