Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To κοσμικό comeback της Νατάσας Λιακουνάκου

    Ζαμάν φου η 50χρονη Νατάσα Λιακουνάκου, με την κυρία των σαλονιών να μοιάζει σαν να μην πέρασε μια ημέρα από την εποχή της παντοδυναμίας του επιχειρηματία συζύγου της, προτού βρεθεί με χρέη εκατομμυρίων ευρώ και εμπλακεί στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών.

    Τι και αν το ζευγάρι που κάποτε φιγουράριζε στις ιλουστρασιόν σελίδες περιοδικών και δεν άφηνε κοσμική εκδήλωση για κοσμική εκδήλωση χρωστά δεξιά και αριστερά. Η Νατάσα Λιακουνάκου φαίνεται πως δεν της καίγεται καρφάκι.

    liakounakou
    Νατάσα Λιακουνάκου

    Ετσι, με ύφος ζαμάν φου σκάει μύτη σε κοσμικές μαζώξεις με εντυπωσιακά looks με την υπογραφή του οίκου Chanel και πανάκριβες τσάντες γνωστών οίκων μόδας, δίνοντας τροφή για κους κους στις φαρμακόγλωσσες κυρίες των βορείων προαστίων, καθώς όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις ξέρουν ότι το ζεύγος χρωστά δεξιά και αριστερά!

    liakounakou kentriki
    Η Νατάσα Λιακουνάκου (αριστερά) με την Νταίζη Μανιατοπούλου και έναν φίλο της

    Η… απαστράπτουσα κυρία των κοσμικών εκδηλώσεων και της νυχτερινής διασκέδασης φαίνεται πως επανήλθε στην κοσμική Αθήνα αλλά και σε trendy spots, όπως ο Scorpios στην κοσμοπολίτικη Μύκονο! Τα ακριβά looks αντικατέστησαν τη σεμνή και ταπεινή εμφάνισή της πριν από λίγα χρόνια έξω από τις Φυλακές Κορυδαλλού, όπως μια ροζ φόρμα, αθλητικά παπούτσια και λευκό μπλουζάκι σε επισκεπτήριο στον τότε προφυλακισμένο σύζυγό της Θωμά. Αυτά τα looks όμως ανήκουν στο παρελθόν, μια και οι φανταχτερές πόζες στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν. Τα χρωστούμενα χρωστούμενα αλλά και οι πόζες πόζες! Αμ πώς…

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ