Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
More

    Δακτύλιος: Διαθέσιμο το νέο ειδικό σήμα για ελεύθερη κυκλοφορία – Πού μπορείτε να το εκδώσετε

    Μέσω του gov.gr οι πολίτες έχουν από σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2024, τη δυνατότητα να εκδίδουν το νέο ειδικό σήμα για ελεύθερη κυκλοφορία εντός του Δακτυλίου της Αθήνας για την περίοδο 2024 – 2025.

    Παράλληλα, μπορούν να προσθέσουν το σήμα στην εφαρμογή Gov.gr Wallet στο κινητό τους, διευκολύνοντας τη γρήγορη και άμεση επίδειξή του. Σε όσους έχουν ήδη το παλαιό σήμα δακτυλίου στο Gov.gr Wallet, θα αποσταλεί ειδοποίηση για την ανάκλησή του και την έκδοση του νέου.

    Οι πολίτες μπορούν να εκδώσουν το νέο σήμα είτε μέσω του gov.gr στην ενότητα «Πολίτης και καθημερινότητα» και την υποενότητα «Μετακινήσεις», είτε απευθείας μέσω του daktylios.gov.gr με απλή εισαγωγή του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος και του ΑΦΜ του ιδιοκτήτη. Το σήμα διαθέτει μοναδικό κωδικό επαλήθευσης και την προηγμένη ηλεκτρονική σφραγίδα του gov.gr, γεγονός που επιτρέπει την εύκολη αποστολή του ηλεκτρονικά ή την εκτύπωσή του. Η αυθεντικότητα του σήματος μπορεί να επιβεβαιωθεί γρήγορα μέσω της εφαρμογής επαλήθευσης εγγράφων στο docs.gov.gr/validate.

    Επισημαίνεται ότι οι πολίτες μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Gov.gr Wallet μέσω του wallet.gov.gr και να προσθέσουν το σήμα εύκολα στο κινητό τους.

    Επισημαίνεται ότι οι πολίτες μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Gov.gr Wallet μέσω του wallet.gov.gr και να προσθέσουν το σήμα εύκολα στο κινητό τους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ