Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Κατερίνα Δαλάκα: Από τις καρύδες του Ατζούν στο Καπιτώλιο με τον Φιντιρίκο

    Και αν η χάρη τους δεν είχε φτάσει μέχρι τα αυτιά του Μπάιντεν, το ζεύγος Φιντιρίκου – Δαλάκα δεν πέρασε απαρατήρητο σε όσους «σκάναραν» εδώ στην Ελλάδα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη δεξίωση!

    dalaka 2
    Η Κατερίνα ∆αλάκα στο Καπιτώλιο

    Και για να μην… παρεξηγούμαστε, στον προαύλιο χώρο του Λευκού Οίκου δεν είχε στηθεί κάποιος… στίβος του «Survivor» στο οποίο η αθλήτρια στίβου πρωταγωνιστούσε προτού εκδιωχθεί κακήν κακώς από τον Ιλιτζαλί! Ο επιχειρηματίας Φιντιρίκος βρέθηκε στον Λευκό Οίκο αποδεχόμενος την πρόσκληση του Ελπιδοφόρου, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις (ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής έχει τον τρόπο να ενώνει Εκκλησία και lifestyle), και πήρε μαζί του και την Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία έχει χωρίσει χίλιες φορές και τα έχει ξαναβρεί άλλες τόσες!

    fintirikos hans
    Selfie του Φιντιρίκου με τον Χανκς

    Το ζευγάρι βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στο Μανχάταν και άδραξε την ευκαιρία με την πρόσκληση του Ελπιδοφόρου για να διαβεί και την είσοδο του Λευκού Οίκου. Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα η Δαλάκα, που μέχρι πριν από λίγο έτρωγε καρύδες στο ριάλιτι του Σκάι! Το ζεύγος, λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία και βομβάρδισε με φωτογραφίες το Instagram με τους Τζο Μπάιντεν και Τομ Χανκς, έτσι για να σκάσουν οι… οχτροί τους!

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ