Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
More

  Δανάη Μπάρκα: Πρέπει να υπερασπιστώ πολλά άτομα που μπορεί να σκέφτηκαν το ίδιο με εμένα

  “Δεν το κάνω για να απαντήσω ή δεν το κάνω με θυμό” εξηγεί η Δανάη Μπάρκα.

  Τον καλό της φίλο, Κώστα Τσουρό συνάντησε η Δανάη Μπάρκα το μεσημέρι του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” όπου και θέλησε να βάλει μια τελεία στην άτυπη της κόντρα με τον Περικλή Κονδυλάτο.

  «Δεν απάντησα σε όσα είπε για τα κιλά. Είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα. Δεν είναι ότι απάντησα στον ίδιο τον κ. Κονδυλάτο, αλίμονο. Δεν μου είπε ο άνθρωπος και τίποτα, δεν μου απηύθυνε δηλαδή τον λόγο για να του απαντήσω. Όταν όμως νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν το βήμα αυτή τη στιγμή που έχω εγώ, για όσο το έχω, δεν μπορούν να απαντήσουν και να πουν την άποψη τους, θα πω και γω τη δική μου όπως θα την πούμε όλοι».

  «Νομίζω ότι οι ανοιχτοί διάλογοι οδηγούν μόνο σε καλό. Δηλαδή το να ακούμε και μια άποψη παραπάνω, μπορεί να μας μετακινήσει από κάτι και επειδή έχω υπάρχει και είμαι «ambassador» κάποιων εταιρειών, που όταν μου προτάθηκε η εκάστοτε πρόταση ήμουν χαρούμενη, έλεγα «κοίτα, να, θα σταματήσω να βλέπω μόνο ένα συγκεκριμένο ανθρώπινο πρόσωπο στις εταιρείες». Είπα δηλαδή ότι πρέπει να υπερασπιστώ και αυτό που κάνω εγώ αλλά και πολλά άτομα που μπορεί να σκέφτηκαν το ίδιο με εμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

    

  «Δεν το κάνω όμως ποτέ, σε καμία περίπτωση, επί τούτου. Δεν το κάνω για να απαντήσω ή δεν το κάνω με θυμό. Το κάνω για να ακουστεί και άλλη άποψη που μπορεί να μην ακουστεί. Το έχω ελαττώσει πια σε σχέση με την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν, ούτε τα πολλά κατεβατά ανεβάζω, γιατί φοβάμαι ότι κουράζω και εμένα» εξήγησε, εν συνεχεία, η Δανάη Μπάρκα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο MEGA.

  Δανάη Μπάρκα: Πρέπει να υπερασπιστώ πολλά άτομα που μπορεί να σκέφτηκαν το ίδιο με εμένα

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ