Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Δανάη Παππά: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη – «Δεν έχω υπογράψει συμφωνητικό»

    Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σήμερα (25/9) η Δανάη Παππά. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε και για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη, αλλά και για τις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

    Αναφερόμενη στον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη, η Δανάη Παππά είπε ότι: «Χώρισα τον Μάιο, δεν ένιωσα καμιά ανάγκη να το επικοινωνήσω δημόσια! Δεν θα έβγαζα δελτίο Τύπου, δεν θεώρησα ότι ενδιαφέρει και κάποιον. Είναι κάτι που τελείωσε. Πραγματικά ήθελα να κρατήσω τα όμορφα και να μην γίνει όλο αυτό που γίνεται πάντα όταν βγαίνει ένας χωρισμός και σχολιάζουν όλοι. Κάπως νομίζω το χαλάει αυτό, το μικραίνει!».

    «Δεν ξέρω γιατί έχει γίνει όλο αυτό! Δεν γνωρίζω και δεν με απασχολεί από την στιγμή που ξέρω τι ισχύει και τι δεν ισχύει και τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό τόσο μεγάλο και ασχολούνται τα media τόσο πολύ!», σημείωσε.

    «Δεν έχω υπογράψει τίποτα»

    Στη συνέχεια της συζήτησης η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε την καλεσμένη της: «Υπήρξαν κάποιες πληροφορίες από τον δικηγόρο του πρώην συντρόφου σου, ότι υπάρχει μια εξωδικαστική συμφωνία, ένα συμφωνητικό. Αυτό ισχύει; Έχεις υπογράψει ένα συμφωνητικό για κάποιο χρέος και θα δίνεις μηνιαία κάποια χρήματα; Αυτό υπάρχει;».

    «Όχι, δεν υπάρχει! Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Οπότε για αυτό σου λέω ότι δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Δεν έχω υπογράψει απολύτως τίποτα! Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα», απάντησε η ηθοποιός.

    Ακόμα, πρόσθεσε: «Πήρα τηλέφωνο να έχω έναν δικηγόρο, έχω έτσι κι αλλιώς, αλλά το έκανα για να φακελωθεί. Πάντα πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει. Ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε, μπορεί να πληγωνόμαστε, να μας ενοχλεί, να μας καταβάλλει, στην πραγματικότητα ξέρουμε τι έχει συμβεί».

    «Με τον Γιώργο δεν έχουμε κάτι»

    Σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, η Δανάη Παππά ξεκαθάρισε πως: «Με τον Γιώργο δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι ο “Άγιος Έρωτας”!

    Είχαμε τόσο ωραία συνεργασία δύο χρόνια στον “Σασμό” που ακόμα και αυτό σε βαραίνει. Είναι κρίμα! Σίγουρα συνέβησαν πράγματα που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν ισχύει κάτι».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ