Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Δανάη Παππά: «Ο έρωτας παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου»

    Η Δανάη Παππά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» και μάλιστα μίλησε λίγο μετά τα δημοσιεύματα, που αφορούν στην προσωπική της ζωή.

    Υπενθυμίζεται, πως η Δανάη Παππά έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Λάμπρο Λάζαρη, με τις φήμες να την θέλουν σε νέα σχέση και συγκεκριμένα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

    Το περιβάλλον της ηθοποιού έχει διαψεύσει τις φήμες περί νέου έρωτα και μάλιστα η ίδια εξήγησε, πως γνωρίζει ότι στον χώρο, όπου ανήκει θα «χρησιμοποιήσουν το όνομά σου» με την Δανάη Παππά να μην επηρεάζεται.

    «Ο έρωτας παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι το Α και το Ω. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη για όλα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, νούμερο ένα για εμένα, το να ερωτευτείς πρώτα τον εαυτό σου. Να κοιτιέσαι στον καθρέφτη και να λες «ναι, γουστάρω να περάσω σήμερα τη μέρα μου μαζί σου» τόνισε.

    «Καλώς ή κακώς θα χρησιμοποιήσουν το όνομά σου, είτε για τη δημοσιότητα είτε για χίλιους δύο λόγους. Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να μας επηρεάζει τίποτα και εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζει τίποτα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει και εκεί που είναι να παρθούν αποφάσεις και τα πράγματα να μπουν στη θέση τους, θα μπούνε. Οπότε, δε με απασχολεί καθόλου. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει», είπε η Δανάη Παππά.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ