Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Μάρα Δαρμουσλή: Πάντρεψε φιλικό της ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη

    Η Μάρα Δαρμουσλή έγινε κουμπάρα!

    maraa darmousli0108

    Η γνωστή ηθοποιός, ζει μόνιμα στην Αθήνα μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της, σεφ Βασίλη Τσατσάκη και τα δύο παιδιά της. Πρόσφατα επισκέφτηκε με τον μικρότερο γιο της τον τόπο καταγωγής της, για ένα ιδιαίτερο σκοπό τον οποίο η ίδια γνωστοποίησε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα. Η Μάρα Δαρμουσλή, έγινε κουμπάρα στον θρησκευτικό γάμο φιλικού ζευγαριού της έχοντας την καλύτερη συνοδεία, τον γιο της, Μιχάλη.

    maraa darmousli01082

    Στις φωτογραφίες που ανέβασε η γνωστή ηθοποιός έγραψε στην λεζάντα: «Κουμπάρα στο χωριό του πατέρα μου, τα Κύμινα. Είχα την τιμή να στεφανώσω τον Κώστα και τη Σάρα από τη Λουϊζιάνα, πάντα δυνατοί κι ερωτευμένοι να είστε! Συνεχίζουμε μια παράδοση 4 γενεών. τι εννοώ;!

    mara darmousli0108

    Ο πατέρας μου πάντρεψε τον προπάππο του Κώστα, βάφτισε τον πατέρα του, Αντώνη, τον πάντρεψε, βάφτισε το γαμπρό, αλλά λόγω ηλικίας αδυνατούσε να τους παντρέψει κι έτσι πήρα τη σκυτάλη εγώ! Κι όπως λέει ο πατέρας μου «το σκυλί του κουμπάρου σου να περνάει, θα πρέπει να το σέβεσαι». Εσείς, τι έθιμα ιδιαίτερα έχετε στον τόπο σας για το γάμο;».

    mara darmousli01084 mara darmousli01082 mara darmousli01081 mara darmousli01083

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ