Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ολοκαίνουριο trailer για το Dawn of the Planet of the Apes

    Dawn of the Planet of the Apes

    Το καλοκαίρι είναι λίγες μέρες μακριά, και αυτό σημαίνει ότι τα μεγάλα στούντιο μπαίνουν στην τελική γραμμή προώθησης των blockbuster.

    Και μιας και στο φετινό πρόγραμμα περίοπτη θέση κατέχει το “Dawn of the Planet of the Apes”, αναμένεται να μας απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα. Και η αρχή γίνεται από τώρα με ένα ολοκαίνουριο και χορταστικό trailer.

    Μετά την απρόσμενη επιτυχία του “Rise of the Planet of the Apes” ο πήχης έχει τεθεί αρκετά ψηλά, και αυτό φαίνεται από το καστ των Jason Clarke, Gary Oldman, Keri Russell και Judy Greer που θα πλαισιώσει τον πίθηκο του Andy Serkis. Τη σκυτάλη της σκηνοθεσίας από τον Rupert Wyatt πήρε ο Matt Reeves. Η υπόθεση τοποθετείται κάποια χρόνια μετά την πρώτη ταινία όταν ένας ιός έχει αφανίσει σημαντικό μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού των ανθρώπων και οι πίθηκοι με αρχηγό των Caesar έχουν κυριαρχήσει.

    Ο τόνος στο νέο trailer είναι αρκετά επικός και υπογραμμίζει τη μάχη για την επιβίωση που θα βρεθεί στο επίκεντρο, όπως και την τραγική της φύση μέσα από τα όσα ενώνουν τις δύο πλευρές. Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του στο να κερδίσει όσους δεν έχουν πειστεί ακόμη από το νόημα αυτού του sequel, και κυκλώνουμε τη 16η Ιουλίου όταν και το “Dawn of the Planet of the Apes” κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ